Noah Korevaar
Noah Korevaar Films & Series 16 jun 2021
Leestijd: 3 minuten

Deze 32 films, series en docu’s verschijnen nog deze maand op Netflix

Netflix heeft deze maand al tientallen nieuwe films en series toegevoegd. Daar komt de rest van juni nog een aardige berg bij.

Nieuw op Netflix in de rest van juni

We zetten zes hoogtepunten voor je op een rijtje, series en films om in je agenda te zetten. Daaronder vind je de complete lijst. Compleet zover Netflix officieel zijn plannen heeft onthuld. Er kunnen altijd nog verrassingen bij komen!

Zes aanraders

This Is Pop

De meeste muziekdocumentaires op Netflix gaan over rockbands. Top, maar juist de iets recente popmuziek heeft een grote impact gehad op de muziek die je nu op de radio hoort. Op 22 juni komt This is Pop uit, een docuserie waarvan elk deel weer door een andere filmmaker is gemaakt. Van de opkomst van autotune tot het explosieve succes van Britpop en Oasis: hier lees je meer over deze must watch voor liefhebbers van de betere pop. En wie is dat nou niet?

Yakuza to Kazoku: The Family

Een goede misdaadfilm kunnen we altijd gebruiken. Netflix heeft in dat genre gelukkig Yakuza to Kazoku: The Family op de planning staat, wat in het Engels neerkomt op Yakuza and the Family. Kenji zit na het overlijden van zijn vader flink in de put. Yakuza-baas Hiroshi Shibasaki trekt hem eruit en wordt al snel als een vader voor hem. Kenji werkt zich omhoog binnen de Yakuza, een wereld met (on)geschreven regels die hem al snel in gevaar brengen.

America: The Motion Picture

Liefhebbers van de betere volwassen cartoon, opgelet! De makers van Archer komen eind deze maand met de film America: The Motion Picture. Een absurde en ronduit revisionistische reis door de geschiedenis van de Verenigde Staten. Met de nadruk op revisionistisch: George Washington rent rond met een cirkelzaag en Robocop is ook aanwezig. Compleet gestoord, maar deze achtbaanrit wordt oh zo vermakelijk.

Black Lightning seizoen 4

Black Lightning is één van de meest ondergewaardeerde superhelden-series van dit moment. Gelukkig komt alweer het vierde seizoen nog deze maand naar Netflix. De perfecte kans om aan de show te beginnen. Black Lightning is het alter-ego van Jefferson Pierce, een schooldirecteur die zijn tijd als superheld achter zich heeft gelaten. Wanneer de lokale criminaliteit en corruptie weer oprukt zal hij echter zijn roestige superkrachten alsnog in moeten zetten.

Godzilla Singular Point seizoen 1

Heb je al de nieuwste Godzilla-film in de bioscoop gezien en smaakte het naar meer? Dan heeft Netflix met Singular Point een serie in de pijplijn zitten die je niet wil missen. De animatieserie speelt zich in 2030 af. Een student en een ingenieur zijn samengebracht door een mysterieus lied, dat hen op het spoor brengt van een gevaar dat de wereld dreigt te vernietigen. Het is tijd voor Godzilla, in beeld gebracht door een aantal grote namen uit de anime-industrie. Lees in dit artikel meer over Godzolla Singular Point.

Het complete overzicht voor juni

Nieuwe Original series die verschijnen in juni

Katla – 17/6
Black Summer (seizoen 2) – 17/6
The Gift (seizoen 3) – 17/6
The Rational Life – 18/6
Elite (seizoen 4) – 18/6
The World’s Most Amazing Vacation Rentals – 18/6
Nevertheless – 19/6
Too Hot to Handle (seizoen 2) – 23/6
The Naked Director (seizoen 2) – 24/6
The A List (seizoen 2) – 25/6
Sex/Life – 25/6
Black Lightning (seizoen 4) ) – 29/6

Nieuwe Original films die verschijnen in juni

A Family – 18/6
Jagame Thandhiram – 18/6
Rurouni Kenshin: The Final – 18/6
Fatherhood – 18/6
The House of Flowers: The Movie – 23/6
Good on Paper – 23/6
America: The Motion Picture – 30/6
Prime Time – 30/6

Films die in juni op Netflix verschijnen

The Book of Henry – 16/6
Yakuza to Kazoku: The Family – 18/6
Victoria & Abdul – 21/6

Series die in juni op Netflix verschijnen

The Last Kingdom (seizoen 4) – 22/6

Nieuwe Original documentaires die in juni op Netflix verschijnen

This Is Pop – 22/6
Murder by the Coast – 23/6
Sisters on Track – 24/6
Wonder Boy – 26/6
Sophie: A Murder in West Cork – 30/6

Nieuwe Netflix Original kinderfilms/series die verschijnen in juni

StarBeam (seizoen 4) – 29/6

Original Anime die in juni verschijnen

Godzilla Singular Point – 24/6
The Seven Deadly Sins: Dragon’s Judgement – 28/6

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.