Alrik de Jong
Alrik de Jong Stijl 9 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

In stijl naar The Batman: 3 ultieme sneakers voor DC-fans

Als fan van Batman wil je toch een beetje in stijl naar de bioscoop of Heroes Dutch Comic Con. We hebben drie sneakers voor je geselecteerd om je fandom luister bij te zetten.

The Batman is een van de beste superheldenfilms ooit. Dat durven we na ons bezoek in de bioscoop met droge ogen te beweren. De grimmige sfeer, het kwetsbare karakter van Robert Pattinson als Bruce Wayne, de verschijning van Zoë Kravitz als Catwoman, de prachtig belichte actiescènes, alles klopt.

Sneakers voor fans van The Batman

Nu nog in stijl naar de bioscoop of andere bijeenkomsten voor fans. Drie sneakers om een ode te brengen aan de superheld van DC Comics.

1. Nike Air Max 95

Nike Air Max 95 Batman, sneakers, stockx
(Afbeelding: Nike)

Om te beginnen met de Nike Air Max 95. Deze dad shoes stammen oorspronkelijk uit 1995, toen Val Kilmer het titelpersonage speelde in Batman Forever. Sinds een paar jaar is de heruitgave weer helemaal terug in het straatbeeld, en vandaag is deze speciale editie natuurlijk de beste koop. Je shopt ze via StockX.

2. Converse Chuck Taylor All-Star 70 Hi

Converse Chuck Taylor All-Star 70 Hi, batman sneakers, chinatown
(Afbeelding: Converse)
Converse Chuck Taylor All-Star 70 Hi, batman sneakers
(Afbeelding: Converse)

Dan de Chinatown Market x Batman Black-editie van de Converse Chuck Taylor All-Star 70 Hi. Deze speciale glow in the dark-sneakers kwamen in 2019 al uit, maar zijn nog gewoon te koop via StockX.

3. A Bathing Ape Bape Sta Low

A Bathing Ape Bape Sta Low, batman, sneakers, dc, 2021
(Afbeelding: A Bathing Ape)

Voor de laatste sneakers in dit rijtje heb je nog net niet het vermogen van Bruce Wayne nodig, maar je moet behoorlijk in de buidel tasten. Het Japanse modelabel A Bathing Ape kwam vorig jaar met deze DC Batman-editie op de proppen. Zeer gewilde stappers onder sneakerheads. Je koopt ze vanaf 541 euro op StockX, maar dan kom je wel gratis de bioscoop in. Althans, dan heb je volgens ons het recht om dat te eisen.

Toch meer van de Star Wars-fanwear? Check dan deze verzameling sneakers van Adidas.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.