Pim Jansen
Pim Jansen Kleding 5 jul 2022
Leestijd: 2 minuten

Stranger Things x Pull&Bear: T-shirt van Hellfire Club en meer

Wil je na Stranger Things seizoen 4 (deel 2) ook zo’n heerlijk T-Shirt van de Hellfire Club? Pull&Bear denkt met je mee. Het item maakt onderdeel uit van de nieuwe collectie die in samenwerking met Netflix is gemaakt.

Het is overigens niet de eerste Stranger Things-collab van dit jaar. Eerder verscheen al deze heerlijke collectie van Quicksilver. Onderaan dit artikel zie je nog een paar.

Stranger Things x Pull&Bear

Waar de collectie van Quicksilver bestond uit items in surfstijl, die onder anderen Mike en Steve dragen in Stranger Things seizoen 4, richt Pull&Bear zich meer op de Hellfire Club.

stranger things, pull and bear, hellfire club t-shirt, collab, collectie
(Afbeelding Pull&Bear)

De Hellfire Club is een Dungeons & Dragons-clubje op de nieuwe middelbare school van de gastjes uit Stranger Things. Onder anderen Dustin en Mike zijn hier lid van. Het clubje nerds wordt geleid door Eddie Munson, een sleutelpersonage in het nieuwste seizoen.

T-shirt van de Hellfire Club

Goed, dat T-shirt is een gewild object. In de Pull&Bear-collab kost het shirt je slechts 15,99 euro. Wel staat er in tegenstelling tot de serie ‘Stranger Things’ op afgedrukt.

stranger things, pull and bear, hellfire club t-shirt, collab, collectie, netflix
(Afbeelding Pull&Bear)

Naast het T-shirt van de Hellfire Club bestaat de collectie van Pull&Bear uit nog een aantal zeer betaalbare items. Voor zowel dames als heren zijn er verschillende shirts. Zo is er nog een shirt van het clubje en kun je tevens pizzashirt bestellen van de blowende surferboy. Bekijk hier de complete collectie.

Meer collabs met de Netflix-serie

Stranger Things is op dit moment behoorlijk hot in modeland. In 2020 was deze collab er al, met Wrangler. Nu zijn er samenwerkingen met onder meer Fortnite, Quicksilver, Timex en JanSport.

stranger things, pull and bear, hellfire club t-shirt, collab, collectie, netflix serie
(Afbeelding Pull&Bear)

De filmwereld ligt overigens aan de voeten van de cast van de populaire Netflix-serie. Alleen in 2022 verschijnt er al een rits nieuwe films met de (jonge) acteurs uit de serie. Lees en bekijk hier meer.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.