Alrik de Jong
Alrik de Jong Stijl 3 dec 2020
Leestijd: 2 minuten

Wrangler x Stranger Things is dé collab voor Netflix-nerds en metalheads

Het Amerikaanse jeansmerk Wrangler komt met een collab-collectie die is geënt op de populaire Netflix-serie Stranger Things. Verwacht lekkere 80’s vibes en een ode aan de introductie van de Hellfire Club.

Er wordt steeds meer bekend over Stranger Things seizoen 4, al heeft Netflix nog geen officiële releasedatum bevestigd. Wel begint de marketingmotor langzaam te draaien, en deze Wrangler-collectie is daar één van de eerste vruchten van.

Wrangler x Stranger Things

De collab bestaat vooralsnog uit twee items, waarmee je automatisch lid wordt van de Hellfire Club, waarover straks meer. Het stone washed spijkerjack is een klassieker van Wrangler, die nu is voorzien van een patch op de rug die je niet over het hoofd ziet. Dit doet denken aan de heavy metal-stijl uit de jaren 80.

wrangler, stranger things, netflix, collab, hellfire club
wrangler, stranger things, netflix, collab, 2

Naast het klassieke spijkerjack bestaat de Wrangler x Stranger Things-collectie uit T-shirts in een stijlvolle vaalzwarte kleur. Ook hierop vind je jet logo van de Hellfire Club. Alleen de echte Netflix-nerds (en dat is een erenaam) durven dit ‘glammy’ cluboutfit te dragen.

wrangler, stranger things, netflix, collab

Wat is de Hellfire Club?

Een van de nieuwe castleden in de Netflix-serie is Joseph Quinn, die oplettende seriekijkers kennen als Koner uit Game of Thrones. In Stranger Things 4 speelt Quinn ene Eddie Munson, een ‘metalhead’ die de leider is van de onlangs onthulde The Hellfire Club. Dit is een Dungeons & Dragons-club, die een belangrijke rol gaat spelen in het nieuwe seizoen. De seriemakers omschrijven Eddie Munson als een onbegrepen en daardoor gehaat figuur, die terechtkomt in het angstaanjagende epicentrum van S4.

De Wrangler x Stranger Things-collectie bestaat uit items in dames- en herenmaten. Voor het T-shirt betaal je 44,95 euro en voor het spijkerjack 119,95 euro. Het jack is unisex, hou daarmee rekening bij het selecteren van je maat.

🎬 Check hier de nieuwe kerstfilms van 2020 op Netflix!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Wrangler x Stranger Things is dé collab voor Netflix-nerds en metalheads
Sluiten