Pim Jansen
Pim Jansen Kleding 29 okt 2021
Leestijd: 2 minuten

Merry Squidmas: hier is de officiële Squid Game-kersttrui

Het was niet de vraag of, maar wanneer er een Squid Game-kersttrui zou komen. Welnu, het moment is daar, en alle kinderspelen uit de Zuid-Koreaanse Netflix-serie zijn vertegenwoordigd.

Squid Game behoeft inmiddels geen introductie meer. De bloederige en maatschappijkritische serie houdt de hele wereld bezig en dat uit zich op totaal verschillende manieren, van stakingen tot de massale verkoop van deze sneakers.

Hier is de kersttrui van Squid Game

De ‘Merry Squidmas Christmas Sweater’ is niet door Netflix uitgebracht, maar door Merchoid. Op het eerste gezicht is het een kersttrui met het gebruikelijke motief, maar als je wat beter kijkt, herken je alle kinderspelen. In de serie nemen 456 mensen het voor een geldprijs tegen elkaar op in deze reeks spelen. Wie faalt of weigert, wordt vermoord. Niet echt de kerstgedachte, maar wat doet dat ertoe? In totaal worden er in de serie zes spelen gespeeld, die je allemaal terugziet op de trui.

squid game, kersttrui, serie, netflix
(Afbeelding: Merchoid)

De kersttrui is beschikbaar in zowel een dames- als herenmodel en beschikbaar in de maten XS tot XXXL. Je betaalt er 52,99 euro voor, maar dan heb je wel een trui met de officiële licentie van Squid Game. De trui heet voluit Merry Squidmas Christmas Sweater en je kunt hem hier bestellen. Volgens de website zelf gaan de truien op dit moment als zoete broodjes over de toonbank. Snel bij zijn, dus.

Officiële kledingcollectie van Netflix

Mocht je geen liefhebber zijn van een kriebelige kersttrui, weet dan dat Netflix ook een officiële Squid Game-kledinglijn heeft, bestaande uit T-shirts en hoodies. Die bekijk je hier.

merry squidmas crhistmas sweater, kersttrui, squid game, netflix
(Afbeelding: Merchoid)

Hét exportproduct van Zuid-Korea is op dit moment cinema, en dan meestal met een maatschappijkritisch karakter. Check ook deze steengoede Zuid-Koreaanse series, die net als Squid Game op Netflix te zien zijn. Oscar-winnaar Parasite stream je op dit moment via Ziggo Go of HBO.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.