Pim Jansen
Pim Jansen Kleding 8 okt 2021
Leestijd: 2 minuten

Netflix dropt Squid Game-kledinglijn voor de miljoenen fans

Geen serie is op dit moment zo populair als de Zuid-Koreaanse Netflix Original Squid Game. Op zich is het dus logisch dat de streaminingdienst nu een speciale kledinglijn heeft gelanceerd.

Voordat je blind T-shirts en hoodies gaat bestellen, om maar met de hype mee te varen: weet dat het plot van de serie nogal macaber is. 456 mensen nemen het voor een geldprijs tegen elkaar op in zes kinderspellen, maar dan wel met elementen als killer dolls, gemaskerde bewakers en automatische wapens met bewegingssensoren. Falen de deelnemers, dan worden ze gedood. Verwacht een soort mix van de films Battle Royale en The Hunger Games en de serie Black Mirror.

Nieuwe kledinglijn rond Squid Game

Maar goed, we gaan ervan uit dat je al in de ban bent van de Zuid-Koreaanse serie. En wat doe je als fanboy? Juist, nerd-stuff aanschaffen. Netflix speelt hier op in met een officiële kledinglijn.

netflix, squid game, merchandise, kledinglijn, t-shirts, hoodies
(Afbeelding: NetflixShop)
netflix, squid game merchandise, kledinglijn
(Afbeelding: NetflixShop)

De kledinglijn bestaat vooral uit T-shirts, met prints van karakters en andere elementen uit de serie. Zo is er een shirt dat refereert naar het aantal deelnemers, terwijl er op een andere print kinderspellen en deelnemers worden afgebeeld. Op verschillende items staan de gemaskerde bewakers centraal, ook komt het driehoek terug. En dan is er nog een hoodie. Bekijk de complete Squid Game-kledinglijn van Netflix hier.

Netflix Original op weg naar records

Squid Game is een ongekende hit. De Zuid-Koreaanse serie is zelfs op weg de best bekeken Netflix Original ooit te worden. Lees hier meer over de voorspelling van de CEO van de streamingdienst.

Meer nerd-merchandise

De kledinglijn rond Squid Game komt in een lange rij vol merchandise van films en franchises waar wij dol op zijn. Check bijvoorbeeld deze vijf Star Wars-collabs of deze LEGO-sneakers. Ook cool: deze samenwerking tussen Wrangler en Netflix Original Stranger Things.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.