Alrik de Jong
Alrik de Jong Stijl 30 jul 2021
Leestijd: 2 minuten

Sneakers van de week #30: Nike Space Hippie, Levi’s x New Balance en meer

Het wekelijkse overzicht van de vetste sneakers en meest opmerkelijke releases. In week 30 onder meer de Nike Space Hippie 04.

Verder in de top 5 van deze week een samenwerking tussen Asics en Nice Kicks, een dierenprint bij Vans en een paar trailrunners van Reebok. Maar we beginnen met deze denim-sneakers van Levi’s en New Balance.

1. Levi’s x New Balance

levi's x new balance, sneakers, releases
(Afbeelding: Levi’s x New Balance)

Eigenlijk pakt denim op een sneaker nooit goed uit, maar zie hier de nieuwe collab van Levi’s en New Balance. De ‘dad sneakers’ zijn gebaseerd op het model 990v3, gemaakt van ‘dad jeans’ en komen pas later in 2021 uit. Lees hier meer over de samenwerking.

2. Nike Space Hippie 04

space hippie 04, sneakers, nieuwe releases, week 30
(Afbeelding: Nike)
nike space hippie 04, nieuwe sneakers, releases, week 30
(Afbeelding: Nike)

De Nike Space Hippie 04 is gemaakt van duurzame en gerecyclede materialen en dat komt op subtiele wijze terug in de buitenzool. De comfortabele sneakers zijn sinds deze week, in verschillende kleurcombinaties, te koop voor 139,99 euro.

3. Asics Gel-Lyte III ‘Nice Cream’

ASICS Sportstyle Gel-Lyte III x Nice Kicks
(Afbeelding: Nice Kicks)

Deze sneakers worden op 31 juli gedropt en daar moet je snel bij zijn. Asics heeft namelijk de handen ineen geslagen met Nice Kicks. Via deze app kun je de sneakers kopen. Passen ze niet, dan kun je ze waarschijnlijk voor meer geld doorverkopen op websites als StockX.

4. Vans Hairy Suede Authentic

vans Hairy Suede Authentic, animal print, nieuwe sneakers
(Afbeelding: Vans)

Voor liefhebbers van dierenprints doet Vans een duit in het zakje met de Hairy Suede Authentic. Je koopt de sneakers voor 85 euro.

5. Reebok AT Craze Adventure

Reebok AT Craze Adventure, releases, week 30
(Afbeelding: Reebok)

Zoals eerder gezegd, we houden van trailrunning-schoenen. Ze hebben het lichtgewicht van een hardloopschoen, de gripzool van een wandelschoen en zien er ruig uit. Reebok komt deze week met de AT Craze Adventure, een schoen voor beginnende trailrunners. Ook prima vrijetijdsschoen. je koopt ze voor 85 euro.

Nieuwe sneakers van vorige week

Bekijk hier de nieuwe sneakers van vorige week, inclusief de Nike Air Max 90 SE.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.