Alrik de Jong
Alrik de Jong Stijl 23 jul 2021
Leestijd: 2 minuten

Sneakers van de week: Vans x Metallica, Adidas x Offspring en meer

Tijd voor de vetste sneakers en nieuwe releases van week 29. Met deze week onder meer de onthulling van de Vans x Metallica-collectie.

Verder in de top vijf van deze week een saemnwerking tussen Adidas en Offspring, een nieuwe colorway van de New Balance Made In UK 920 en de Nike Air Max 90 SE waarmee het 50-jarige jubileum van de swoosh wordt gevierd. Maar we beginnen met een betaalbare nieuwe variant van de Nike Waffle One.

1. Nike Waffle One

nike waffle one, sneakers, week 29, nieuwe releases
(Afbeelding: Nike)

De Nike Waffle One is verkrijgbaar in een nieuwe kleurencombinatie. De plastic hielclip geeft de sneakers een nieuwe dynamische look, extra ondersteuning en energie. Je koopt ze voor 99,99 euro.

2. Vans x Metallica

Vans X Metallica, sneakers, nieuwe releases, week 29
(Afbeelding: Vans)

Deze week onthulde Vans een nieuwe samenwerking met Metallica. Klassieke sneakers van het skateboardmerk hebben een metal-sausje gekregen en voor fans van de band zijn dit natuurlijk de ultieme stappers. De limited edition Vans x Metallica-collectie is vanaf 26 juli exclusief verkrijgbaar voor family members van het skatemerk en via de website van Metallica.

Adidas x Offspring ZX 9000

offspring-adidas-zx-9000-london-release-date-price-04
(Afbeelding: Adidas)

Nee, niet de punkband, maar de Engelse retailer Offspring heeft de handen ineen geslagen met Adidas. Het resultaat is een speciale editie van het model ZX 9000. De sneakers zijn vanaf 24 juli te koop via onder meer de website van Offspring.

4. New Balance Made In UK 920

new balance made in uk 920, nieuwe sneakers, releases, week 29
(Afbeelding: New Balance)

Nieuwe week, nieuwe sneakers van New Balance. Het Amerikaanse sportmerk is op dreef de laatste tijd wat betreft hun lekkerste modellen. Zo is er in week 29 een nieuwe colorway van de Made In UK 920 verschenen. Dit blijven heerlijke stappers, ongeacht de modegrille. Je koopt ze voor 190 euro.

5. Nike Air Max 90 SE

nieuwe sneakers, adidas x offspring, vans x metallica, week 29, releases, nike air max se
(Afbeelding: Nike)
(Afbeelding: Nike)

Nike viert met deze Air Max 90 SE de 50e verjaardag van de Swoosh, zoals het logo van het sportmerk officieel wordt genoemd. De kleuren zijn vernieuwd, het goudkleurige veterspeldje is uniek. Snel bij zijn, want deze sneakers vliegen als zoete broodjes over de toonbank, ook al kosten ze 149,99 euro.

Nieuwe sneakers van vorige week

Bekijk hier denieuwe sneakers van vorige week, inclusief Nike x Space Jam: A New Legacy.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.