Pim Jansen
Pim Jansen Auto's & Motoren 15 mei 2018
Leestijd: 1 minuut

Deze retro e-bike is de perfecte elektrische fiets voor mannen

Vintage, retro, cross-breed. Het zijn deze termen die ongetwijfeld komen bovendrijven bij een eerste blik op de Scrambler S Vintage Electric heeft een volwaardige e-bike gelanceerd die zonder twijfel bewonderenswaardige blikken zal genereren. Uiteraard hoef je geen modern, gestroomlijnde tweewieler te verwachten van Vintage Electrics. Geheel verrassend is dit ontwerp dus niet. Ze zijn er echter wel in geslaagd om die retro-look te combineren met moderne prestaties. Hoogste tijd om je pa jaloers te maken.

De Scrambler S is in staat om 3 kW te produceren, goed voor 36 mph oftewel 57.94 kilometer per uur. Da’s behoorlijk rap dus, of meer in retro stijl: een mieterse snelheid. Verantwoordelijk voor deze snelheid is de moderne technologie die netjes is weggewerkt in de e-bike. Zoals bijna alle andere e-bikes is hij voorzien van een lithiumbatterij, ingepakt in de kenmerkende aluminium batterij box van het bedrijf. Deze zorgt voor genoeg power om snel te zijn, maar gaat ook lang mee. Je kan met een volle batterij maar liefst 121 kilometer afleggen.

Vintage S scrambler e-bike elektrische fiets

Moderne e-bike in een retro jasje

Erg handig is het gaspedaal wat je met de duim bedient, het LED-cockpitscherm en de hydraulische schijfremmen. De speciale banden zorgen ervoor dat de e-bike zich op elk terrein thuis voelt. Beperk jezelf dus niet tot alleen ritjes door stad, maar trek erop uit! Mocht je halsoverkop naar je lokale e-bike boer willen racen, zorg dan voor een goed gevulde portemonnee. De Scrambler S is te koop voor een bedrag van zo’n 6.500 euro. Wil je weten wat je kan verwachten, bekijk dan de onderstaande video.

Vintage Electric Bikes – Scrambler S

Learn more: https://www.vintageelectricbikes.com/pages/scrambler Built to explore, our Scrambler S is best experienced in the dirt. It’s legacy is dusty and dissident and it will be most appreciated by those who tune to another dance. This electric bike is for those who travel the roads less traveled and prefer fire roads to freeways.

Bless This Stuff

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.