Sportieve, betaalbare tweedehands elektrische fietsen voor mannen

De afgelopen dagen hebben we veel verteld over de voordelen en het gemak van elektrisch fietsen. Deze elektrische tweewielers worden steeds populairder en toegankelijker voor jonge mannen. Wel zijn ze nog steeds aan de prijzige kant. Daarom zochten wij naar knappe betaalbare tweedehands elektrische fietsen, op een manier die je van ons gewend bent

Koopgids: Tweedehands elektrische fiets, waar moet je (niet) op letten

Sparta ION RX, € 650,- (nieuwprijs € 2.189,-)

De eerste elektrische fiets die we meenemen is absoluut een koopje. Deze mooie Sparta is van alle gemakken voorzien. Je hebt een verend zadel, zevenentwintig versnellingen en zoals je in de foto’s ziet is elektrische fiets niet van nieuw te onderscheiden. Dit is waar je naar moet zoeken als je een tweedehands fiets wil. Koop hem hier.

Sparta Pick-Up Electric N3 € 800,- (nieuwprijs 1.266 euro)

Zo zie je maar dat je voor niet al teveel geld een mooie tweedehands elektrische fiets kunt scoren. Een elektrische fiets is direct stoerder met een draagrek op de voorkant, daarnaast is het ook uiterst praktisch. De adverteerder heeft geen bouwjaar genoteerd, maar de fiets kan niet oud zijn. Je krijgt nog tenminste twee jaar garantie op de accu en dat is een groot pluspunt. Kopen kan hier.

E-Bike Koga E-Xtension € 1225,- (nieuwprijs € 2.799,-)

Dan hebben we tot slot deze luxe e-bike voor je. Dit is een keurige stadsfiets en ziet er lekker sportief uit. Hierboven zeiden we het al even. Zoek altijd naar verkopers die aangeven dat je het accu-rapport mag inzien. Deze fiets komt uit 2013, maar heeft een recente accurapportage. Als de accu met meer dan dertig procent is afgenomen in capaciteit,  moet je hem niet aanschaffen. In dit geval zit je goed.

Geen tweedehands elektrische fiets gevonden?

Zit je favoriete fiets hier nu niet tussen? Lees dan hier waar je op moet letten als je zelf op zoek gaat naar een knappe fiets. Lees dan hier waar je op moet letten.

Reageer op artikel:
Sportieve, betaalbare tweedehands elektrische fietsen voor mannen
Sluiten