Pim Jansen
Pim Jansen Human Interest 25 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

Salma Hayek laat zien hoe ze zich altijd maar weer oplaadt

Een mens heeft niet veel nodig om gelukkig te worden, maar de man van Salma Hayek is simpelweg een mazzelpik. Haar nieuwe vakantiefoto’s in bikini onderstrepen dat nog maar eens. Wat zit er toch door het water van deze 56-jarige actrice. Ze deelt in ieder geval een simpele tip die haar fris houdt.

Eerder noemden we Salma Hayek al eens de koningin van de rode loper, een geuzennaam die ze eigenlijk deze hele eeuw en het decennium daarvoor al met recht mag dragen. Ze onderstreepte die status nog maar eens tijdens de première van Puss in Boots: The Last Wish.

Salma Hayek deelt inspiratie in bikini

Maar het is toch echt de kunst van de eenvoud die het wint van peperdure jurken op rode lopers. In bikini deelt ze een simpele tip om fris in het leven te blijven staan. Moet je alleen wel een oceaan in de buurt hebben. Swipe door de foto’s voor inspiratie.

“Iedere keer als ik me opnieuw wil opladen, spring ik in de oceaan”, zegt Salma Hayek. Zo simpel kan het zijn en de vakantiefoto’s spreken natuurlijk boekdelen. Disclaimer: we kunnen niet iedereen die op dit soort momentjes in de oceaan springt, garanderen dat ze er op 56-jarige leeftijd ook nog zo uitzien in bikini of zwembroek. De gelukkige man in dit verhaal is overigens François-Henri Pinault. Hij is onder meer CEO van Kering, president van Groupe Artémis en eigenaar van Stade Rennais, een voetbalclub die net als PSG uitkomt in Ligue 1.

Jeugdcrushes die voor altijd crushes blijven

Salma Hayek behoort tot het elitegezelschap van crushes uit onze jonge jaren die de tand des tijds moeiteloos doorstaan. Tot dit clubje boren ook Jennifer Lopez – die na haar vijftigste nog steeds een veelgevraagd bikini-model is – Halle Berry, Jennifer Aniston, Shakira en Heidi Klum.

Bekijk ook de meest recente vakantiefoto’s van Jutta Leerdam, die ook genoeg inspiratie biedt in bikini.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.