Pim Jansen
Pim Jansen Human Interest 19 jul 2022
Leestijd: 2 minuten

Heidi Klum viert de hittegolf in stijl: ‘Boy, it’s H☀️T’

Waar is Heidi Klum als je haar nodig hebt? Welnu, middenin een hittegolf, waar ze zelf nog een aantal graden aan toevoegt. Het 49-jarige (!) model zet Instagram topless in vuur en vlam.

Waarvoor wij uiteraard onze zonneklep afnemen en een heel diepe buiging maken. Net als vijftigplussers en bijna-vijftigers Jennifer Lopez, Halle Berry, Sylvie Meis, Shakira en Salma Hayek inspireert Heidi Klum vrouwen (en mannen) wereldwijd om je in het leven niet te laten leiden door leeftijd of preutsheid.

Heidi Klum viert de hittegolf topless

En dat komt dan tijdens een hittegolf als nu, die grote delen van Europa teistert, eens te meer naar voren.

“Boy it’s H☀️T”, aldus Heidi Klum onder haar topless foto. Uiteraard genereert haar manier om de hittegolf te trotseren veel likes op Instagram. En gelukkig geen reacties, want die heeft het Duitse model uitgeschakeld. Zouden meer moeten doen, te weten dat het tegenwoordig vooral bots zijn die reageren.

Nog altijd springlevend

Het is sowieso prettig om te aanschouwen hoe kwiek Heidi Klum nog altijd door het leven dartelt. Een mooie inspiratie voor ons ieder: laat het kind in je nooit helemaal verdwijnen. Een overzicht van haar laatste vreugdedansjes en modellenwerk.

Heidi Klum viert op dit moment vakantie in de bergen van Oostenrijk. Beetje hiken, topless zonnebaden, lekker eten en drinken, je kent het. De grote gelukkige in dit verhaal is Tom Kaulitz, haar 16 jaar jongere man. Deze 32-jarige muzikant uit Leipzig werd twee maanden voor de val van de muur geboren in Oost-Duitsland. Op dit moment is hij gitarist en pianist van de band Tokio Hotel. Ja, deze man heeft meerdere indrukwekkende verhalen te vertellen op verjaardagen. Ook hij dealt in stijl met de hittegolf.

In de lijn van Kendall Jenner

Ook Kendall Jenner schroomt niet om Instagram topless wat extra sfeer mee te geven tijdens een hittegolf. Lees en bekijk hier meer voor de nodige duiding.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.