Pim Jansen
Pim Jansen Human Interest 8 jul 2021
Leestijd: 2 minuten

Jennifer Lopez spot met de wetten der natuur in nieuwe videoclip

Is het zo’n dag? Ja, het is zo’n dag. De 51-jarige Jennifer Lopez spot met de natuurwetten en showt alles wat ze te bieden heeft voor de nieuwe videoclip van Cambia El Paso. En dat is nogal wat.

In de jaren 90 hing er een poster van Ronaldo (de echte) op onze slaapkamer. Daarnaast hing Jennifer Lopez. De tand des tijds knaagt aan iedereen, vooral aan Ronaldo, maar er blijkt toch echt een uitzondering op aarde rond te lopen. Of ze slakkenslijm op haar lichaam smeert of dagelijks een kweekvijver vol algen leeg eet, weten we niet. Feit is dat deze vrouw er hoogstpersoonlijk voor zorgt dat 52 het nieuwe 22 is.

Jennifer Lopez zet Instagram in vuur en vlam

We kennen de posts van Jennifer Lopez, stuk voor stuk uitingen van hogere kunst. Maar wat ze nu laat zien overtreft maar weer eens onze verwachtingen. Cambia El Paso heeft blijkbaar wat bij haar losgemaakt, en de terugkeer bij haar oude liefde Ben Affleck lijkt haar nog een paar levels zelfverzekerder te hebben gemaakt. Dat uit zich in alleen maar goede dingen.

jennifer lopez, cambia el paso, bikini, videoclip, foto's, instagram
Dat is wat je noemt een Instagram-takeover

Scrollend op Instagram stuitten we eerst op een stukje bil. Hebben we vaker gezien bij Jennifer Lopez. Later kwam er een kaal stukje zwembad voorbij. Het bleek allemaal onderdeel van een gigantische takeover van haar eigen Instagram-account. Verdeeld over de posts lees je in koeienletters: CAMBIA EL PASO MUSIC VIDEO VIERNES.

De videoclip van Cambia el Paso

Duidelijk, vrijdag verschijnt de nieuwe videoclip van Cambia el Paso, een nummer dat Jennifer Lopez heeft opgenomen met Rauw Alejandro. Of er al een voorproefje is? Oh jazeker, we zeggen niet voor niets dat deze bijna 52-jarige heldin met alle natuurwetten spot.

Een vrouw die net als Jennifer Lopez de wetten der natuur niet serieus neemt, is de 54-jarige Halle Berry. Meer duiding vind je in dit artikel.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.