Alrik de Jong
Alrik de Jong Stijl 8 jul 2021
Leestijd: 2 minuten

Sneakers van de week: Nike Air Max met korting, Vans Eco en meer

Tijd om de balans op te maken. Dit zijn de meest opvallende nieuwe sneakers van week 27. Kijk deze week even extra goed bij Nike, te weten dat je daar 25% korting over de sale-prijs krijgt.

Verder vind je in de top 5 van deze week de uiterst stijlvolle New Balance Staud 327, een vintage hardloopschoen van Adidas en de Eco Theory Collection van Vans. Maar we beginnen met Jordans in eighties-stijl.

1. Jordan ‘Why Not?’Zer0.4

Jordan 'Why Not_'Zer0.4, sneakers
(Afbeelding: Nike)

Als je deze schoenen aantrekt, spring je zo terug naar de jaren 80. Met neon-kleuren ga je snel de fout in, maar op deze sneakers kom je ermee weg. Je koopt de Jordan ‘Why Not?’Zer0.4 voor 139,99 euro.

2. Adidas TRX Vintage

adidas, TRX Vintage, sneakers, nieuwe releases, week 27
(Afbeelding: Adidas)

Deze sneakers zijn in de jaren 70 ontworpen voor hardlopers en trailrunners en nu opnieuw uitgebracht. Nog meer comfort, dezelfde stijl, lekker retro-vibes. Verkrijgbaar in verschillende kleurcombinaties, onze favoriet is deze groene variant. Je koopt ze voor 100 euro.

3. New Balance Staud 327

new balance staud 327, schoenen
(Afbeelding: New Balance)
new balance staud 327
(Afbeelding: New Balance)

Ook de New Balance Staud 327 is geïnspireerd op een hardloopschoen uit de jaren 70. Dit type schoen behoort tot de meest populaire sneakers van 2021 en dit betreffende model is vanaf zaterdag (10 juli) te koop voor 140 euro. Uiterst stijlvolle stappers.

4. Nike Air Max met 25% extra korting op de sale

nike air max 2090, korting, sale, nieuwe sneakers, releases, week 27
(Afbeelding: Nike)

Met de code JULY21 krijg je 25% extra korting op Nike-sneakers in de sale. Een van de modellen die onder de actie vallen, is de Nike Air Max 2090. De nieuwprijs is 149,99 euro, in de sale staat de schoen met 40% korting te koop voor 89,97 euro en daar gaat nog eens 25% van af met de promotiecode. Duidelijk, hier wil een merk heel graag van zijn schoenen af.

5. Vans Eco Theory

vans eco theory, klassieke sneakers, duurzame versie, sfeer
(Afbeelding: Vans) (Afbeeldingen: Vans)

Met de Vans Eco Theory Collection heeft het Amerikaanse skate- en surfmerk twee klassiekers in een duurzaam jasje gestoken. Gerecyclede materialen, eco-rubber, dat soort dingen. Lees in dit artikel meer over de sneakers.

Nieuwe sneakers van vorige week

Bekijk hier nieuwe sneakers van vorige week, inclusief de Nike Air Force 1 x Louis Vuitton.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.