Alrik de Jong
Alrik de Jong Stijl 1 jul 2021
Leestijd: 2 minuten

Sneakers van de week #26: Nike Air Force 1 x Louis Vuitton en meer

Nieuwe week, nieuwe sneakers. De meest opvallende onthullingen en releases van week 26 op een rij. Met speciaal aandacht voor de Louis Vuitton-editie van Nike Air Force 1.

Verder in de top 5 van week 26 een herinterpretatie van de allereerste New Balance-sneakers, een klassieke lage variant van de Air Jordan 1 OG en de nieuwe Vans EVDNT UltimateWaffle. Maar we beginnen met de cameltoes van Reebok en Maison Margiela.

1. Reebok x Maison Margiela Classic Tabi ‘cameltoe’

maison margiela reebok classic tabi, sneakers, cameltoe, 1
(Afbeelding: Reebok)

Reebok en het Franse modehuis Maison Margiela geven het begrip ‘cameltoe’ een nieuwe definitie met het beige model Classic Tabi. Lees in dit artikel meer over de sneakers, die je voor 300 euro koopt.

2. Vans EVDNT UltimateWaffle

vans EVDNT ULTIMATEWAFFLE, nieuwe sneakers, releases, week 26
(Afbeelding: Vans)

Maak kennis met de EVDNT UltimateWaffle, de meest innovatieve lifestyleschoenen van Vans met de UltimateWaffle-constructie. Vans heeft de authentieke skateboardbasis gebruikt om een revolutionair lifestylesilhouet te ontwikkelen dat zowel stijlvol als functioneel is. Je koopt de sneakers, voorzien van een UltraCush-binnenzool, voor 115 euro.

3. Nike Air Force 1 x Louis Vuitton

LOUIS VUITTON X NIKE AIR FORCE 1, nieuwe sneakers, week 26, 2021, releases
(Afbeelding: Louis Vuitton)
LOUIS VUITTON X NIKE AIR FORCE 1, nieuwe sneakers, week 26, 2021, releases
(Afbeelding: Louis Vuitton)

Virgil Abloh heeft de magie van Louis Vuitton gemixt met de tijdloze klasse van ‘s werelds meest verkochte sneakers Nike Air Force 1. Het resultaat is de Vuitton Force 1, die uitkomt in verschillende kleurcombinaties. De schoenen zijn deze week voor het eerst getoond aan het publiek tijdens een modeshow voor de collectie die in het voorjaar van 2022 uitkomt. Tot dan moet je dus geduld hebben voor deze naar verwachting peperdure schoenen.

4. New Balance 574 by TDS

New Balance 574 by TDS
(Afbeelding: New Balance)

De New Balance 574 by TDS is geïnspireerd op de allereerste sneakers van het Amerikaanse merk, Trackster genaamd. Het patroon van de zool is nog hetzelfde als in 1962, de rest is gemoderniseerd. Je koopt deze originele stappers voor 200 euro.

5. Nike Air Jordan 1 Low OG

nike air jordan 1 low og, sneakers, nieuwe releases, week 26
(Afbeelding: Nike)
nike air jordan 1 low og, sneakers, nieuwe releases, week 26
(Afbeelding: Nike)

Met deze sneakers ga je terug naar de vroegste basis van Air Jordan. Deze editie is ontworpen om de lange geschiedenis van de basketbaldivisie van Nike te eren. Het vernieuwde design van de AJ1 Low OG accentueert de klassieke kenmerken van de schoen, zoals een hoogwaardig logo op het lusje bij de hak en Nike Air-merkdetails in plaats van het Jumpman-logo dat je ziet op recente edities. Deze uitvoering verschijnt in klassiek wit, met accenten in ‘neutral grey’. Nu te koop voor 129,99 euro.

Nieuwe sneakers van vorige week

Bekijk hier de nieuwe releases van vorige week, inclusief de samenwerking tussen Haribo en Puma.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.