Alrik de Jong
Alrik de Jong Stijl 24 jun 2021
Leestijd: 2 minuten

Sneakers van de week #25: Nike SB ‘Barcelona’, Haribo x Puma en meer

Nieuwe week, nieuwe sneakers. Dit zijn de meest opvallende releases van week 25, met onder meer een unieke samenwerking tussen Haribo en Puma.

Verder in de top 5 van deze week een nieuw en betaalbaar model van Adidas, twee nieuwe modellen van Nike en een samenwerking tussen Bodega en New Balance.

1. Haribo x Puma

haribo, puma, suede sneakers, gummy bear, hangtag, gummibeertjes
(Afbeelding: Puma)
haribo, puma, suede sneakers, gummy bear, hangtag, gummibeertjes
(Afbeelding: Puma)

We hebben veel unieke collabs gezien, maar een snoepmerk is nieuw voor ons. Deze ‘onbegrijpelijk lekkere’ suède sneakers vormen een ode aan gummibeertjes en komen uit in drie verschillende kleuren. Kijk ook even naar die hangtag. Binnenkort verkrijgbaar voor een adviesprijs van 80 euro. Lees en bekijk hier meer.

2. Nike SB Zoom Blazer Mid Premium ‘Barcelona’

Nike SB Zoom Blazer Mid Premium Barcelona, sneakers, nieuwe releases, week 25
(Afbeelding: Nike)

De Nike SB Zoom Blazer Mid Premium is geïnspireerd op de gemeenschappelijke kunstruimtes in Barcelona. De sneakers zijn gemaakt van een mix van materialen, waaronder suède, leer en canvas. Het design is vernieuwd met een meerkleurig Nike-borduursel op de hak en een afgebroken Swoosh in verschillende kleuren. Je koopt het model voor 99,99 euro.

3. Bodega x New Balance 990v3

bodega, new balance, 990v3, sneakers, nieuwe releases
(Afbeelding: New Balance)

Een nieuwe samenwerking tussen New Balance en Bodega, de beroemde streetwear-boetiek in Boston. Met het model 990v3 wordt het 15-jarige bestaan van de boetiek gevierd. Vanaf volgende week verkrijgbaar voor 250 euro, maar via de Nederlandse website van New Balance kun je alvast een alert instellen. En dat is nodig bij sneakers als deze.

4. Adidas NY 90

adidas ny 90, nieuwe sneakers, releases, week 25
(Afbeelding: Adidas)

Dit kunnen zomaar eens jouw nieuwe favoriete sneakers worden. Grotendeels gemaakt van duurzame materialen, betaalbaar en een unieke weergave van het Adidas-logo, dat per type weer een beetje verschilt. Onze favoriet is de versie met het hartje, maar bekijk ook even de andere viarianten. Je koopt de schoenen in verschillende kleurcombinaties voor slechts 80 euro.

5. Nike Premier 2 Sala IC

premier 2 sala ic, zaalvoetbalschoen, nike
(Afbeelding: Nike)

Normaal gesproken tippen we geen zaalvoetbalschoen in deze rubriek, maar dit zijn wel heel lekkere schoentjes. Het zachte lederen bovenwerk, de kleurcombinatie, de demping in de zool, alles klopt. Geschikt voor op straat en in de zaal. Prijs: 79,99 euro.

Nieuwe sneakers van vorige week

Bekijk hier de nieuwe releases van vorige week, inclusief de Space Jam x Nike Air Force 1 ‘Hare’.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.