Pim Jansen
Pim Jansen Human Interest 11 mei 2021
Leestijd: 2 minuten

In beeld: de gouden jaren van Jennifer Lopez en Ben Affleck

Jennifer Lopez is 51 jaar oud, en nog altijd het gezicht in modecampagnes voor zowel zwemkleding als haute couture. Ben Affleck is tegenwoordig een man met baard die vooral afhaalvoedsel eet. De twee lijken na zeventien met elkaar herenigd te zijn. Of beter gezegd: daar wordt vurig op gehoopt. Wij kijken liever terug naar nostalgische beelden uit hun gouden jaren.

Volgens E! News hebben de oude liefdes elkaar weer helemaal gevonden, en zijn ze zelfs al op liefdesvakantie geweest. Wat er voortvloeit uit dit gossipverhaal zullen we wel zien. Tijd om terug te gaan naar de zeroes, een tijd van luxe feestjes en bedenkelijke modetrends.

De gouden jaren van Ben Affleck en Jennifer Lopez

Jennifer Lopez was 32 jaar oud toen ze een relatie kreeg met de destijds 29-jarige Ben Affleck. Hij had net de films Pearl Harbor, The Sum of All Fears en Changing Lanes achter de rug. Haar singles Ain’t it funny en I’m gonna be alright stonden in de top 10 en later in 2002 kwam Jenny from the block daar nog overheen.

jennifer lopez, ben affleck
Het kersverse liefdeskoppel op de tribune bij de MLB-wedstrijd Boston Red Sox – New York Yankees, 2002 (Afbeelding: EPA)

Duidelijk, twee A-sterren vormden een droomkoppel waar Hollywood nog lang van zou genieten, zo werd gedacht. Op premières en award-shows waren ze twee jaar lang vaste gezichten. Hij strak in pak, zij in weinig verhullende jurken. Er gebeurde ook minder goede dingen, en dan hebben we het even niet over hun relatie. In 2003 kwamen de films Gigli en Jersey Girl uit, waarin Ben Affleck en Jennifer Lopez een hoofdrol vertolkten. Mocht je onverhoopt in een nostalgische bui terechtkomen door dit artikel: beide films stream je op Amazon Prime.

In beeld: het Hollywood-koppel van de zeroes

Uiteindelijk kwam er begin 2004 alweer een einde aan de relatie tussen Ben Affleck en Jennifer Lopez, maar gelukkig hebben we de foto’s nog. De premièrefeestjes, bezoekjes aan sportwedstrijden, wellicht zit dat er allemaal weer aan te komen. Als ze het maar laten om samen weer in een film te spelen.

ben affleck, jennifer lopez, foto's
De première van Made in Manhattan, 2002 (Afbeelding: AFP)
ben affleck, jennifer lopez, foto's
Front row bij de NBA-wedstrijd San Antonio Spurs – Los Angeles Lakers, 2002 (Afbeelding: AFP)
Gigli premiere, 2003
De première van Gigli, 2003 (Afbeelding: AFP)
oscars 2003, lopez, affleck
De Oscars, 2003 (Afbeelding: AFP)
Opgejaagd door de Franse pers, in kleding die het modebeeld van de zeroes samenvat (Afbeelding: Getty)
jersey girl
Jennifer Lopeze en Ben Affleck in Jersey Girl (Afbeelding: Miramax Films)
jennifer lopez, ben affleck, gigli
Jennifer Lopez en Ben Affleck in Gigli (Afbeelding: Columbia Pictures)

In beeld: hoe stijlkameleon Brad Pitt op al zijn exen leek

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.