Pim Jansen
Pim Jansen Human Interest 23 jun 2020
Leestijd: 2 minuten

Jennifer Lopez is een godin in de nieuwe Guess-campagne

Jennifer Lopez is te zien in een nieuwe campagne van Guess. Wit badpak, meer heb je niet nodig tijdens de naderende hittegolf.

Dames en heren, hou je even goed vast: Jennifer Lopez is 50 jaar oud. Ze ziet er alleen uit als een 30-jarige godin, vooral in de nieuwe campagne van Guess. Deze heldin is een inspiratiebron en eeuwige crush voor zowel mannen als vrouwen.

Jennifer Lopez voor Guess

Niet voor niets is J.Lo nog altijd een veelgevraagd gezicht onder de grote merken. Zo was ze onlangs nog te zien in deze zinnenprikkelende campagne van Versace, om over dit optreden met Shakira tijdens de Superbowl maar te zwijgen. Nu dus een campagne van Guess, dat laat zien dat een sideboob ook stijlvol kan zijn. Jennifer Lopez deelde alvast een voorproefje op Instagram en in haar Stories.

jennifer lopez, sideboob, jlo, badpak, guess
(Afbeelding: Guess / Instagram Stories J.Lo)

De Guess-campagne is geschoten door fotografe Ana Carballosa, die vaker samenwerkt met Jennifer Lopez. Meer foto’s volgen, maar de nieuwe J.Lo-collectie staat al online.

guess, jenneifer lopez
(Afbeelding: Jennifer Lopez voor Guess)
guess, jenneifer lopez
(Afbeelding: Guess)

Sideboob en zelfvertrouwen

Een subtiele sideboob moet altijd kunnen. De een zal het interpreteren als plat (in de figuurlijke zin van het woord), de ander noemt het een uiting van zelfverzekerdheid. Jennifer Lopez: “Vrouwen worden tegenwoordig met een andere houding oud. We zijn even fit als vrouwen van twintig en dertig en de manier waarop er naar ons wordt gekeken is veranderd. We zijn aantrekkelijke vrouwen met meer zelfvertrouwen dan voorheen. En dat is erg sexy voor mannen van elke leeftijd.” Mocht je over dat laatste nog twijfelen… Juist.

Check ook: Sylvie Meis breekt Instagram met bikini-foto’s vanuit Saint-Tropez

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Jennifer Lopez is een godin in de nieuwe Guess-campagne
Sluiten