Pim Jansen
Pim Jansen Human Interest 27 aug 2019
Leestijd: 2 minuten

Salma Hayek bewijst met ‘beach body’ dat 53 het nieuwe 33 is

Kennen jullie Salma Hayek nog? Vast wel. Alleen van die naam werden we vroeger al wild. En nog steeds. In een serie foto’s op Instagram deelt ze haar ‘beach body’ en daarvoor kunnen we alleen maar een heel diepe buiging maken.

Voor de jonge lezers: Salma Hayek is een Amerikaans-Libanees-Mexicaanse actrice die in de jaren 90 doorbrak in Hollywood. Ze groeide uit tot een van de bekendste gezichten van haar generatie. Onze favoriete rol van de actrice is Santanico Pandemonium in de Tarantino-film From Dusk Till Dawn (1996). Enige vorm van uitleg lijkt ons daarbij overbodig.

Scrol door de foto’s en video’s van Salma Hayek

Inmiddels is Salma Hayek 53 jaar oud, maar tegenwoordig kun je dat gerust 53 jaar jong noemen. Uit dank voor het magische getal van 11,1 miljoen volgers deelde de actrice een serie foto’s en video’s op Instagram. En daarmee bewijst ze, net als Halle Berry eerder deze maand al deed, dat 53 het nieuwe 33 is. Wauw, wat een vrouw. Vergeet niet te scrollen door de foto’s en video’s.

Sometimes you just need to surrender and let the waters move and embrace you“, schreef Salma Hayek bij de foto’s. Om bij de video’s toe te voegen: “Between today and tomorrow, I will reach the magical number of 11,111,000… in gratitude to your loyalty, here are some moving images of the stills you liked the most“.

Goed nieuws voor de fans: Salma Hayek is als Ajak te zien in The Eternals, de opvolgers van The Avengers. Lees hier meer over The Eternals, waarin ook een grote rol is weggelegd voor Angelina Jolie.

Jeugdcrushes die niet ouder worden

Salma Hayek schaart zich in een respectabel rijtje jeugdcrushes uit de jaren 90 die niet ouder lijken te worden. Eerder noemden we Halle Berry al, maar bekijk ook de recente foto’s en video’s van Jennifer Lopez, Jennifer Aniston, Claudia Schiffer en Shakira.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Salma Hayek bewijst met ‘beach body’ dat 53 het nieuwe 33 is
Sluiten