Pim Jansen
Pim Jansen Human Interest 26 jul 2019
Leestijd: 2 minuten

Kendall Jenner viert de hittegolf zonder kleren op Instagram

Iedereen gaat de hittegolf op zijn eigen manier in. De een zeurt dat-ie het warm heeft, de ander gaat juist te sporten in de hitte. En dan heb je nog Kendall Jenner. Die trekt gewoon alles uit. Ja, dat is natuurlijk ook een optie.

Waar we eerder deze week Kylie Jenner al bewonderden vanwege haar creatieve oplossing voor de hitte, topless zonnen met een heel grote hoed op het hoofd, nemen we nu onze hoed af voor haar zus Kendall Jenner. Ze trok al haar kleren uit, liet zich fotograferen en deelde de foto’s op Instagram. Tja, wie zijn wij om dat te veroordelen. Hier kan geen ventilator of ijskoffie tegenop.

Het betreft een fotoshoot met modefotograaf Mert Alas, die Kendall Jenner op haar puurst vastlegde. Waarvoor de foto’s dienen en of ze onderdeel zijn van een campagne, is niet bekend. Wel zagen we Kate Moss en Kim Kardashian al eens in hetzelfde stoeltje zitten. Maar goed, dat doet er nu even niet toe. “Great picture of a gorgeous woman. Shame it’s censured”, schreef de fotograaf bij de foto. Wijs man.

Mert Alas

Mert Alas vormt samen met Marcus Piggott het fotografenduo Mert and Marcus. Samen werkten voor modelabels als Dior, Louis Vuitton, Missoni, Giorgio Armani, Roberto Cavalli, Fendi, Kenzo en magazines als Vogue USA, Vogue Paris, Vogue Italia, Interview Magazine, The Love Magazine en W Magazine. Maar Mert Alas werkt steeds meer aan solo-projecten. Naast Kendall Jenner had hij Rihanna, Gisele Bündchen, Miley Cyrus, Gigi Hadid, Kate Moss, Kim Kardashian en nog een rits aan A-sterren voor zijn lens. Een overzicht van zijn werk.

Kendall Jenner verscheen onlangs nog in een zinnenprikkelende Calvin Klein-campagne. Bekijk de foto’s en video hier.

? Check ook: Dit is Kelly Lauren. Zonder kleren. Op een strand (NSFW)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Kendall Jenner viert de hittegolf zonder kleren op Instagram
Sluiten