Pim Jansen
Pim Jansen Human Interest 15 aug 2019
Leestijd: 2 minuten

Halle Berry zit bij de ‘No Bra Club’ en bewijst dat 53 ‘t nieuwe 33 is

Halle Berry heeft zich bij de ‘No Bra Club’ gevoegd om haar 53-jarige verjaardag te vieren. Dat lees je goed. Ze is het levende bewijs van het feit dat 53 het nieuwe 33 is. Holy macaroni, wat een madame.

Halle Berry Halle Berry is een van onze allergrootste jeugdcrushes. We leerden haar kennen als onweerstaanbare Miss Stone in de The Flinstones, ze is de meest sexy bond girl ooit, overtrof onze stoutste dromen als Catwoman en is inmiddels een absolute powervrouw in John Wick: Chapter 3 – Parabellum. En alsof we nog niet genoeg verwend zijn in ons leven, heeft ze zichzelf nu lid gemaakt van de No Bra Club. Feest!

Halle Berry bij de No Bra Club

Rustig mannen, de No Bra Club betekent niet direct een oppervlakkige topless foto, dat mag niet eens op Instagram. Nee, Halle Berry deelde de onderstaande de die zo veel uitstraalt dat we er verlegen van worden.

Maar wat is die No Bra Club nou precies? Welnu, dat is een Australisch merk dat de diversiteit van het vrouwenlichaam viert. Halle Berry is niet het enige gezicht van het merk, dat met briljante campagnes en welluidende slogans de wereld van het ondergoed en lingerie is binnengestormd. De Instagram-pagina van het merk is één groot feest, voor zowel mannen als vrouwen. Een paar hoogtepunten op een rij.

Jeugdcrushes die niet ouder worden

Halle Berry voegt zich niet alleen bij de No Bra Club, maar is ook een aanvulling op onze steeds groter wordende lijst met jeugdcrushes die het vertikken om ouder te worden. Bekijk ook de foto’s van Jennifer Lopez, Shakira, Jennifer Aniston en Claudia Schiffer; allemaal dames die spotten met de natuurwetten.

? Check ook: Naked bikini is dé trend onder celebs: van Swanepoel tot Kardashian

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Halle Berry zit bij de ‘No Bra Club’ en bewijst dat 53 ‘t nieuwe 33 is
Sluiten