Pim Jansen
Pim Jansen Gezondheid 22 okt 2021
Leestijd: 2 minuten

Halle Berry spot met alle natuurwetten als fitgirl 2.0

De 54-jarige Halle Berry heeft het nog altijd. Haar geheim: veel bewegen. Of dat in een bikini of yogabroek gebeurt, maakt volgens haar niet uit. Als je maar plezier hebt.

Dat 54 het nieuwe 34 is, bewees Halle Berry onlangs al als nieuw lid van de No Bra-club. Even daarvoor liet ze tijdens een vuurwapentraining voor John Wick 3 al zien beter dan ooit in shape te zijn. En afgelopen week was de topfitte actrice voor het eerst te zien als MMA-vechter, voor een nieuwe Netflix Original. Tegenwoordig moedigt ze, skateboardend in een bikini en T-shirt, jou aan om ook in vorm te blijven.

Fitgirl Halle Berry: blijf bewegen en hou het leuk

“Ik wil een belangrijke reminder delen. Heb. Plezier. Workouts hoeven niet altijd een strict doel te hebben. Discipline is leuk, maar het niet alles”, zegt Halle Berry op Instagram. “Dus ga erop uit en probeer iets nieuws. Iets dat je vrolijk maakt en een lach op je gezicht tovert. Ga skateboarden, zwemmen, rolschaatsen, met je kinderen spelen of maak handstands. Ook dan krijg je een endorfine-rush, ook dan verbrand je calorieën. En he belangrijkst: je voegt plezier toe aan bewegen.” Ja, mooi gesproken mevrouw.

Het is niet de eerste keer deze zomer dat Halle Berry je in een bikini of sportpakje aanmoedigt om te bewegen. Fitness Friday is een nieuw dingetje van de actrice én fitgirl, iets dat je natuurlijk alleen maar kunt toejuichen.

De bikini hangt nog lang niet in de wilgen

We herinneren ons allemaal nog de oranje bikini die Halle Berry droeg als Bondgirl in Die Another Day (2002). Nu, negentien jaar later, is er niet veel veranderd. De fitgirl 2.0 (2.0 omdat ze het allemaal niet zo overdrijft) heeft het simpelweg nog altijd en vormt een inspiratiebron voor zowel mannen als vrouwen. Haar foto’s op Instagram, waaronder een paar classics, vertellen de rest.

We voelen je denken: ‘en die oranje bikini uit Die Another Day dan?’. Rustig aan, komt goed.

halle berry, bikini, die another day, bondgirl, fitgirl, lingerie
(Afbeelding: 20th Century Fox)

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.