Kijken: Halle Berry en haar intense vuurwapentraining voor John Wick 3

Natuurlijk is onze grote held Keanu Reeves de grote ster in John Wick 3, voluit John Wick: Chapter 3 – Parabellum. Maar de grote mevrouw is Halle Berry, die Sofia speelt, een nieuwkomer in de franchise. Check de indrukwekkende vuurwapentraining die ze onderging.

Halle Berry en haar vuurwapentraining John Wick 3

Sommige vrouwen lijken niet ouder te worden. Jennifer Anniston bewees onlangs met een topless shoot nog dat 50 het nieuwe 30 is. Halle Berry is inmiddels 52 jaar oud en ziet er ook nog uit als een jonge godin. En als we haar vuurwapentraining voor John Wick 3 zien, vragen we ons af welke toverdrank ze toegediend heeft. De reactie van de lachende Keanu Reeves op 1.23 zegt genoeg.

Halle Berry Training with Taran for John Wick: Chapter 3 – Parabellum

Halle Berry training for the film John Wick: Chapter 3 – Parabellum In theaters and IMAX worldwide May 17, 2019 Get tickets: https://johnwick.movie/

In de video lijkt het alsof je in een first-person shooter game zit. Herladen, double tap en door. Halle Berry schiet onder meer met een TTI SIG MPX en een TTI Glock 17. De Amerikaanse actrice speelt Sofia, een bondgenoot van John Wick. Naast haar vuurwapentraining moest ze ook een vechttraining ondergaan en een cursus van een half jaar om de honden van haar personage te begeleiden.

Keanu Reeves in training

Keanu Reeves, inmiddels 54 jaar, heeft natuurlijk ook niet stilgezeten. Ook hij moest trainen op kracht, vechtkunst en het beheersen van vuurwapens. In de onderstaande video vertellen zowel Keanu Reeves als Halle Berry over de intense trainingen die ze moesten ondergaan voor de coole actiefilm.

John Wick: Chapter 3 – Parabellum (2019) Official BTS “Training for John Wick” – Keanu Reeves

This featurette gives audiences an in-depth behind-the-scenes look at the work Keanu Reeves and Halle Berry put into learning fight sequences and the conditioning they underwent for the action choreography seen in the film. John Wick: Chapter 3 – Parabellum – In theaters May 17, 2019.

John Wick: Chapter 3 – Parabellum is deze week in de Nederlandse bioscopen verschenen en heeft een aantal interessante reviews, zoals die in The Guardian. De film heeft een score van 93 procent op Rotten Tomatoes en dat is behoorlijk hoog. Wat wil je ook, met een afgetrainde Keanu Reeves en Halle Berry in de hoofdrol.

Trailer John Wick: Chapter 3 – Parabellum

John Wick: Chapter 3 – Parabellum (2019 Movie) Official Trailer – Keanu Reeves, Halle Berry

John Wick: Chapter 3 – Parabellum – In theaters May 17, 2019. Starring Keanu Reeves, Halle Berry, Laurence Fishburne, Mark Dacascos, Asia Kate Dillon, Lance Reddick, Saïd Taghmaoui, Jerome Flynn, Jason Mantzoukas, Tobias Segal, Boban Marjanovic, with Anjelica Huston, and Ian McShane.

Keanu Reeves is sinds vorige maand het nieuwe gezicht van Saint Laurent. Bekijk de überstijlvolle campagne hier.

Reageer op artikel:
Kijken: Halle Berry en haar intense vuurwapentraining voor John Wick 3
Sluiten