Pim Jansen
Pim Jansen Human Interest 11 sep 2020
Leestijd: 2 minuten

Shakira gaat viral in bikini, want heupen liegen niet

Als er een foto van Shakira viral gaat, dan weet je dat er goed nieuws is. Een vriendin van haar heeft een nieuwe bikini ontworpen en de rest is geschiedenis.

We benijden de Spaanse voetballer Gerard Piqué als geen ander. Niet vanwege zijn wereldtitel en twee Europese titels. Ook niet vanwege de negen landstitels en vier gewonnen Champions Leagues. Nee, dat hele voetbal kans ons even niks schelen. We hebben het natuurlijk over zijn Shakira, de vrouw met ‘s werelds meest begeerde heupen.

Shakira viral in bikini

De Colombiaanse zangeres is dit jaar 43 jaar oud geworden en is moeder van twee kinderen. Dat is tegenwoordig jong, bewijst ook Shakira maar weer eens. “This is a new bathing suit I designed and my friend Bego made for me. I always need to create my own for the summer!”, aldus de zangeres op Instagram. Goddank, er gebeuren nog goede dingen op deze verdorven wereld.

Shakira viert op dit moment vakantie op de Malediven. Ze verblijft in het luxe resort Waldorf Astoria Maldives Ithaafushi. ‘This is one of the sweetest places in the world’, zegt ze erover in een andere Instagram-post. De viral foto in bikini heeft meer dan 5,3 miljoen likes verzameld en wordt gretig gerepost. Daarnaast deelde ze een video in Stories, waarvan alleen de screenshots nog leven.

shakira, bikini, viral, heupen
(Afbeelding: Instagram)

Jeugdcrushes die maar niet ouder worden

Met verwondering kijken we altijd maar weer naar onze jeugdcrushes. Ze vertikken het om leeftijd een rol te laten spelen in hun leven en blijven hun glans gewoon behouden. We hebben het over onder anderen Halle Berry, Jennifer Lopez en Salma Hayek. Maar vandaag staan de spotlights toch echt even gericht op Shakira, die ons nog lang mag betoveren met haar heupen.

Hoe komen we daar nou op: heupen liegen niet? De kenner had de videoclip van Hips Don’t Lie natuurlijk allang op zijn netvlies.

👙 Check ook: Van Emily Ratajkowski tot Rihanna: dit was bikini-dag 2020

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.