Alrik de Jong
Alrik de Jong Hebbedingen 9 sep 2020
Leestijd: 2 minuten

Gouden PlayStation 5 beschikbaar als pre-order en de prijs is bekend

Op verschillende tech-fora valt te lezen dat de PS5 pre-orders volgende week van start gaan. Lekker belangrijk. Jij gaat natuurlijk voor deze 24-karaats gouden PlayStation 5.

De PlayStation 5 wordt ongekend snel en gaat er behoorlijk op vooruit wat betreft de graphics en gameplay. Maar wie het nieuwe design heeft bedacht, en dan vooral de kleur, weet niemand. Op social media wordt het ontwerp massaal afgekraakt. Het Britse bedrijf Truly Exquisite kondigde eerder al de oplossing aan. Vanaf morgen (10 september) is de 24K Gold Edition beschikbaar als pre-order.

24-karaats gouden PlayStation 5

De PS5 24K Gold Edition is gemaakt met 24-karaats goud. Voor de leek: dat is puur goud. Niet alleen de console, maar ook de controller en headphone is vervaardigd met het edelmetaal.

De prijs van de PS5 24K Gold Edition is inmiddels bekend. Je betaalt 7.999 Britse pond (omgerekend 8.801 euro) voor de extravagante console. Maar het kan nog gekker: Truly Exquisite komt ook met een rosé gouden en platinum editie. Die consoles zijn nog duurder. Het prijsoverzicht zie je in de bovenstaande tweet.

Pre-order PS5 24K Gold Edition

Via de website van Truly Exquisite kun je vanaf 10 september (16.00 uur Nederlandse tijd) een pre-order plaatsen voor de 24-karaats gouden PlayStation 5. Weet wel dat je voor hetzelfde geld ook deze Audi A4 Cabriolet koopt. Dat wordt nog even prioriteiten stellen.

Het laatste gerucht is dat de reguliere PS5 op 19 november wordt uitgegeven. Dat is een datum die logisch klinkt. De grootste game-releases zijn dan wel geweest. De release van Sony’s nieuwe spelcomputer komt daar dan allesoverkoepelend overheen. De lanceringsdatum is te herleiden naar Amazon. Volgens Gamesradar heeft Amazon namelijk een speciale wallmount in de aanbieding. Lees hier meer over de lancering van de witte PlayStation 5.

🎮 Check ook: Officieel: Microsoft onthult betaalbare Xbox Series S

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.