Commerciële Redactie
Commerciële Redactie Gesponsord 30 okt 2023
Leestijd: 2 minuten

Raf (38) over zijn eerste ervaring met sekstoys: ‘Overal rillingen’

Een persoonlijk verhaal van de 38-jarige Raf. Hij voelde nooit de behoefte om attributen toe te voegen aan zijn seksleven, totdat hij met zijn vriendin besloot toch maar eens een paar seksspeeltjes te proberen.

“Een actief leven tussen de lakens, daar kun je in mijn geval wel van spreken. Na een langere relatie met een en dezelfde vrouw is er ook een tijdlang ruimte geweest voor wisselende seksuele contacten. Experimenteel is dan weer een woord dat mij niet zo past. Sekstoys? Heb je ook een gebruiksaanwijzing?

Toch is het ook weleens opwindend om buiten je comfortzone te stappen, zo merkte ik afgelopen week. Mijn vriendin en ik kochten op EasyToys een aantal spannende seksspeeltjes om uit te proberen. Gaat dit het vuurtje tussen ons verder aanwakkeren? Ik heb eigenlijk nooit echt de behoefte gevoeld om deze attributen toe te voegen aan mijn seksleven, maar toch stortte ik mij vol goede moed in deze wereld vol verleidelijke verlangens.

Fantasie de vrije loop

In onze slaapkamer liet ik mijn fantasie de vrije loop. Ik opende de doos en vond een strak vormgegeven, krachtig speeltje. Met trillende handen zette ik het apparaat aan. Het begon te krachtig te zoemen. Ik aarzelde een moment, maar nieuwsgierigheid overwon mijn terughoudendheid. Voorzichtig plaatste ik de cockring om mijn penis. Een rilling van genot schoot door mijn lichaam. Mijn vriendin keek genoegzaam toe.

Samen begaven we ons in een nieuwe wereld van plezier. We leerden ons lichaam steeds beter kennen. Wat ik lekker vind? Die vraag kan ik na dit avontuur veel beter beantwoorden. We verloren onszelf in de ontdekkingstocht naar ons lichaam. De rem ging ervan af en ook mijn vriendin ontdooide en werd enthousiast. We durfden steeds meer uit te proberen.

Handboeien en dobbelen

De belevenis stopte niet bij het gebruik van een vibrator of een masturbator. We experimenteerden ook met handboeien, een blinddoek en een stimulerende gel. Om de sfeer verder te verhogen, sprayden we een lekker geurende roomspray door de ruimte. Volledig in de stemming gekomen, pakten we de dobbelsteen erbij. Welk standje het na de worp aangaf? Dat houd ik liever voor mijzelf.

De avond vorderde en ons avontuur bereikte een hoogtepunt. Nagenietend filosofeerde ik over wat deze ‘ontdekkingsreis’ mij heeft gebracht. Ik had niet gedacht dat het gebruik van sekstoys zo opwindend en bevrijdend kon zijn. Zelfontdekking en genot zijn woorden die mijn vriendin en ik nu veel beter begrijpen. Ik heb geleerd mijn seksualiteit te omarmen en verkennen en ben zeker hierop nog niet uitgekeken. Er liggen voor mij nog talloze opwindende avonturen in het verschiet. En seksspeeltjes? Die sluit ik daarbij niet meer op voorhand uit.”

In samenwerking met EasyToys

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.