Alrik de Jong
Alrik de Jong Films & Series 11 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

No Time to Die online beschikbaar: hier stream je de Bond-film

De nieuwste James Bond-film No Time to Die is online beschikbaar. Sinds 9 november kun je de laatste film met Daniel Craig als 007 streamen via Amazon Prime Video. Daarvoor moet je overigens wel betalen.

No Time to Die werd door de pandemie keer op keer uitgesteld, even werd er zelfs gespeculeerd over een directe lancering op een streamingdienst. Maar op 8 oktober 2021 ging het feestje dan toch door: de 25e James Bond-film beleefde zijn première. En zo lang het duurde eer de film in de bioscoop verscheen, zo snel kun je deze nu streamen.

No Time to Die beschikbaar via Amazon Prime Video

Sinds 9 november kun je de laatste James Bond-film met Daniel Craig voor 19,99 dollar huren. Voor dat bedrag krijg je de film 30 dagen lang. En vanaf het moment dat begonnen bent met kijken, heb je nog 48 uren om de film af te kijken.

Vooralsnog is No Time to Die nog niet in Nederland te streamen via Amazon Prime Video. Maar gelukkig bestaat er zoiets als een VPN.

Laatste keer Daniel Craig als James Bond

Voor No Time to Die kroop Daniel Craig voor de laatste keer in de rol van James Bond. In de film maakt hij ook kennis met de eerste vrouwelijke 007, gespeeld door Lashana Lynch.

daniel craig, lashana lynch 007 Netflix
Lashana Lynch en Daniel Craig, beide als 007 (Afbeelding: Universal Pictures)

Met een tomatometer van 83% en een audience score van 88% scoort No Time to Die hoog op Rotten Tomatoes. Op IMDb scoort de op Amazon Prime Video te streamen James Bond-film een respectabele 7,4. En op Metacritic zijn de scores 68 (metascore) en 6,5 (user score). Maar we zouden zeggen: oordeel vooral zelf.

Amazon Prime is behoorlijk in opkomst. Alleen al door de lingerieshow van Rihanna zijn er in de afgelopen jaren miljoenen abonnees bijgekomen. Maar ook de voorraad aan films en series wordt beter en beter. Lees hier meer over de toekomst van Nederlandse originals op de streamingdienst.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.