Pim Jansen
Pim Jansen Stijl 16 sep 2021
Leestijd: 2 minuten

Rihanna deelt trailer en line-up Savage x Fenty Show VOL. 3

Wat vroeger de Victoria’s Secret Fashion Show was, is tegenwoordig de Savage x Fenty Show van Rihanna op Amazon Prime. Het is dé lingerieshow van het jaar en in 2021 wordt het een feest der herkenning voor fans van old school Victoria’s Angels.

Victoria’s Secret ging ten onder aan een vermeend gebrek aan inclusie en diversiteit, dat inmiddels ruimschoots is goedgemaakt. De laatste jaarlijkse Fashion Show van het Amerikaanse lingeriemerk vond plaats in 2021. Precies het jaar dat Rihanna kwam opzetten met de lingerie van haar merk Savage x Fenty. Bij de onthulling draaide juist alles om diversiteit en inclusie, precies wat de lingeriewereld nodig had.

Trailer: Savage x Fenty Show 2021

Inmiddels zijn we talloze collecties en twee shows verder en nadert Volume 3. De show, met opvallend veel Victoria’s Angels in de line-up, is vanaf 24 september te zien op Amazon Prime, hier alvast een voorproefje.

Zoals je ziet loopt alles en iedereen mee, ongeacht maat, gender en kleur. Dat was ooit bij Victoria’s Secret wel anders. Maar dat betekent natuurlijk niet dat perfect afgetrainde supermodellen niet mee mogen lopen tijdens de Savage x Fenty Show Volume 3. Niemand wordt uitgesloten door Rihanna.

Victoria’s Angels in de line-up

Wat tussen de enorme reeks aan modellen in lingerie opvalt, is het grote aantal Victoria’s Secrets in de line-up. Deze waren het best te omschrijven als het elitegilde van het lingeriemerk, waartoe ooit ook Doutzen Kroes behoorde. Maar het Nederlandse model lijkt van de aardbodem verdwenen te zijn.

Wie wel in de line-up van de Savage x Fenty Show Volume staan zijn onder anderen Gigi Hadid, Irina Shayk, Behati Prinsloo, Emily Ratajkowski, Joan Smalls, Adriana Lima en Alek Wek. Allemaal voormalige Victoria’s Angels. Daarnaast zijn er optredens te zien van onder anderen Nas, Daddy Yankee, Bia, Jaxmin Sullivan, Ricky Martin, Normani en Jade Novah. En dan is er nog een rits nieuwe ambassadeurs, waaronder de Indiase actrice Priyanka Chopra. Rihanna kun je wel een feestje laten organiseren.

Bekijk via Amazon Prime Video de eerste shows terug.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.