Alrik de Jong
Alrik de Jong Stijl 16 sep 2021
Leestijd: 2 minuten

Nieuwe sneakers week 37: Adidas 007, Nike Winter Wonderland en meer

Hier zijn de lekkerste nieuwe sneakers en releases van week 37. Met speciaal aandacht voor de Adidas 007, in aanloop naar de 25e James Bond-film No Time to Die.

Verder in de top 5 van deze week een samenwerking tussen Levi’s en New balance, de Nike Dunk Low ‘Winter Wonderland’ en een klassieke bergschoen van Vans. Maar we beginnen met een collab van Reebok en Prince, die niets dan tennisnostalgie uitstraalt.

1. Reebok x Prince

reebok x prince, sneakers, week 37, releases, club c 85
(Afbeelding: Reebok)

Een verrassende samenwerking tussen Reebok en tennismerk Prince. De kleuren zijn geïnspireerd op de tennisbanen in New York City. Het gaat, uiteraard, om een variant van de klassieke tennisschoen Club C 85. Je koopt de sneakers voor 110 euro.

2. Adidas 007

In februari 2020, vlak voor het uitbreken van de pandemie, was er al een first look van de James Bond x adidas ultraBOOST 20. Maar net als No Time to Die werd ook de release van deze sneakers keer op keer uitgesteld.

adidas 007 Ultraboost 20 x James Bond, releases, week 37
(Afbeelding: Adidas)
adidas 007 Ultraboost 20 x James Bond, sneakers, releases, week 37, zijkant
(Afbeelding: Adidas)
adidas 007 Ultraboost 20 x James Bond, sneakers, releases, week 37
(Afbeelding: Adidas)

Nu zijn ze eindelijk te koop, zij het op de Amerikaanse website. Daar vind je een complete Adidas x 007-collectie, met onder meer deze zwarte stappers, die er iets anders uitzien dan de first look. Ook de naam is net iets anders. De schoenen, verkrijgbaar in vier verschillende kleurcombinaties, kosten 200 dollar. Maar bekijk ook de overige items als trainingsjacks en T-shirts.

3. Levi’s x New Balance Made in USA 990v3

Levi's x New Balance Made in USA 990v3
(Afbeelding: New Balance)

Levi’s werkt regelmatig samen met een schoenenmerk, en in het verleden kwamen daar vaak denim sneakers uit voort. Gelukkig zijn ze daar grotendeels mee gestopt. Deze nieuwe collab met New Balance mag er zijn. Je koopt de schoenen voor 250 euro, maar we vertellen je vast dat dit een hardloper is, dus wees er snel bij.

4. Nike Dunk Low ‘Winter Wonderland’

nike dunk low, winter wonder land, sneakers
(Afbeelding: Nike)
nike dunk low winter wonder land
(Afbeelding: Nike)
nike dunk low winter wonder land
(Afbeelding: Nike)

Dan een onthulling waar je richting de winterse feestdagen pas wat aan hebt, maar dit zijn sneakers om even te onthouden. Nike heeft zijn Dunk Low in een heerlijk winters sausje gegoten. We laten het in deze rubriek te zijner tijd weten als ze beschikbaar zijn.

5. Vans Ultrarange Exo Hi GORE-TEX MTE 2

Vans Ultrarange Exo Hi GORE-TEX MTE 2, sneakers, nieuwe releases, week 37
(Afbeelding: Vans)

Vans heeft een GORE-TEX-versie van de Ultrarange Exo Hi gelanceerd, in de stijl van klassieke bergschoenen. Houden we van. Deze perfecte sneakers voor het najaar en de winter koop je voor 160 euro. Verkrijgbaar in drie verschillende kleurcombinaties.

Nieuwe sneakers van vorige week

Bekijk hier de nieuwe sneakers van vorige week, inclusief de Nike Air Jezus.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.