Alrik de Jong
Alrik de Jong Stijl 2 sep 2021
Leestijd: 2 minuten

Nieuwe sneakers week 35: Nike Air ‘Jezus’, Balenciaga X-Pander en meer

Daar zijn ze weer, de veste sneakers en meest opvallende nieuwe releases. Met deze week onder meer drie kleurvarianten van de Nike Air Jezus.

Verder in de top 5 van week 35 een samenwerking tussen Reebok en Cardi B, een artistieke versie van de Nike Air Jordan 1 Low SE en een opmerkelijk paar Balenciaga. Maar we beginnen met de ultieme sneakers om op buiten te spelen.

1. New Balance Made in USA 990v3 x Joe Freshgoods

New Balance Made in USA 990v3 x Joe Freshgoods, sneakers, nieuwe releases, week 35
(Afbeelding: New Balance)

Oké, deze sneakers komen volgende week pas uit, maar we attenderen je er nu vast op. De samenwerking tussen Joe Freshgoods en New Balance is behoorlijk gehypet, en dat is terecht. Het design van de schoen is gebaseerd op de vroege jeugd van Joe FreshGoods, de tijd dat hij elke dag buiten speelde. “Vroeger, toen buiten nog echt buiten was, had je eigenlijk schoenen nodig zoals de 990v3 ‘Outside Clothes’. Die zijn er nu eindelijk”, aldus de ontwerper. Schrijf je hier in om de schoenen volgende week te kopen voor 280 euro.

2. Nike Air ‘Jezus’

nike air jezus, sneakers, nieuw releases, week 35, 2021
(Afbeelding: Nike)

Vroeger maakten ze op de middelbare school de grap dat je op Nike Air ‘Jezus’ liep als je sandalen droeg, nu ben je hip op dit schoeisel. De Nike ACG Air Deschutz is een heerlijke sandaal, beschikbaar in drie nieuwe kleurcombinaties. De klassieke look uit de jaren 90 is ruig en stijlvol, het comfort is dankzij het Air-kussen en de gripzool perfect. Je koopt ze voor 74,99 euro.

3. Reebok x Cardi B Classic Leather

reebok x cardi b classic leather
(Afbeelding: Reebok)

Dan een paar sneakers voor onze vrouwelijke lezers. Cardi B en Reebok hebben de krachten gebundeld voor een complete collectie. De schoen Cardi B Classic Leather komt uit in vier verschillende kleuren, met de legergroene variant als onze persoonlijke favoriet. Prijs: 120 euro.

4. Nike Air Jordan 1 Low SE

Nike Air Jordan 1 Low SE
(Afbeelding: Nike)

Voor de fans van Nike Air Jordan-sneakers, en dat zijn er nogal wat, is er een opvallende nieuwe must-have uitgekomen. Dit model is gebaseerd op schildersdoeken en verfspatten. Je koopt ze voor 119,99 euro.

5. Balenciaga X-Pander

balenciaga x-pander, nieuwe sneakers, week 35, releases
(Afbeelding: Balenciaga)

Als Balenciaga met nieuwe sneakers komt, dan weet je dat ze over-the-top zijn en veel te duur. Een nieuw model is de X-Pander, met een zwevende buitenzool en iets dat op een springsysteem lijkt. Loopt ongetwijfeld prima. Verkrijgbaar in verschillende kleurcombinaties voor 995 euro.

Nieuwe sneakers van vorige week

Bekijk hier de nieuwe sneakers van vorige week, inclusief de Nike Air Max 90 Premium.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.