Alrik de Jong
Alrik de Jong Stijl 20 aug 2021
Leestijd: 2 minuten

Nieuwe sneakers week 33: Nike Air Max 90, Adidas ‘Ned Flanders’ en meer

Nieuwe week, nieuwe sneakers. We zetten de opvallendste releases en onthullingen van week 33 op een rij, met onder meer een nieuw paar Adidas in de stijl van Ned Flanders uit The Simpsons.

Verder in de top 5 van deze week een unisex paar van Ivy Park, de New Balance 327 van Todd Snyder en een nieuwe colorway van de Nike Air Max 90 Premium. Maar we beginnen met een unieke nieuwe Waffle van Nike.

1. Nike LDWaffle x sacai x Fragment

nike ldwaffle-x-sacai-x-fragment, nieuwe sneakers, releases, week 33, 2021
(Afbeelding: Nike)

Op dit model attenderen we je maar vast, want deze sneakers zijn straks in no-time uitverkocht. Chitose Abe van sacai en Hiroshi Fujiwara van Fragment hebben de handen opnieuw ineen geslagen met Nike, met deze LDWaffle x sacai x Fragment als resultaat. Vanaf 09.00 uur op 24 augustus verkrijgbaar voor 169,99 euro.

2. Ivy Park x Adidas Ultraboost

adidas ivy park ultraboost, sneakers, nieuwe releases, week 33, 2021
(Afbeelding: Adidas)

Je zag al hoe Beyoncé als de cowgirl uit jouw dromen de nieuwe Rodeo-lijn van Ivy Park onthulde. Nu is de collectie beschikbaar en deze monochrome Ivy Park x Adidas Ultraboost is onze favoriet uit de collectie. Je koopt de sneakers voor 200 euro.

3. Adidas x Ned Flanders

adidas, the simpsons, ned flanders, left handers rule
(Afbeelding: Adidas)

Adidas en The Simpsons hebben een samenwerking aangekondigd waarin Ned Flanders centraal staat. Alleen de schoenendoos is al een verzamelobject, maar de schoenen zelf zijn ook behoorlijk stijlvol en origineel. Wanneer dit model uitkomt, is nog niet bekend. Lees hier meer over de collab.

4. New Balance ‘Todd Snyder’ 327

new balance todd snyder 327, nieuwe sneakers, week 33, releases, 2021
(Afbeelding: New Balance)

Modeontwerper Todd Snyder heeft drie nieuwe versies ontworpen van de populaire sneakers New Balance 327. Je koopt ze voor 110 euro, prima prijs.

5. Nike Air Max 90 Premium

Nike Air Max 90 Premium, nieuw, 2021
(Afbeelding: Nike)

Altijd lekker, nieuwe kleuren op de Nike Air Max 90, die je ook zelf kunt ontwerpen. Zelf dropt Nike twee nieuwe colorways. Je koopt de sneakers voor 149,99 euro. Ook te koop via 43einhalb.

Nieuwe sneakers van vorige week

Bekijk hier de nieuwe sneakers van vorige week, inclusief de Nike Air ‘kurk’.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.