Alrik de Jong
Alrik de Jong Stijl 12 aug 2021
Leestijd: 2 minuten

Nieuwe sneakers week 32: PUMA x The Godfather, Nike Air ‘kurk’ en meer

Nieuwe week, nieuwe sneakers. Dit zijn de meest opvallende onthullingen en releases van week 32. Met onder meer een offer you can’t refuse van PUMA.

Verder in de top 5 van deze week een samenwerking tussen New Balance en Jaden Smith, een nieuwe colorway van Adidas Ozweego en Reebok x Bodega. Maar we beginnen met de Nike Air ‘kurk’.

1. Nike Air Force 1 ’07 Premium

Nike Air Force 1 '07 Premium, kurk, sneakers, week 32, nieuwe releases
(Afbeelding: Nike)

De Nike Air Force 1 ’07 Premium is, zoals je ziet, grotendeels gemaakt van kurk. En de swoosh, zowel op de hiel als zijkant, bestaat uit bladvezels van ananas. Je koopt de sneakers voor 139,99 euro.

2. Size? x The Godfather x PUMA Palermo

puma-x-the-godfather, sneakers, nieuwe releases, week 32, size
(Afbeelding: Puma)
puma x the godfather, sneakers, week 32, nieuwe releases
(Afbeelding: Puma)
puma-x-the-godfather, sneakers, nieuwe releases, week 32, size
(Afbeelding: Puma)

Deze schoen is een offer you can’t refuse. De Size? x The Godfather x PUMA Palermo maakt je niet het hoofd van de familie Corleone, maar geeft je wel dat gevoel. Het is een driedubbele collab van sneakershop Size?, Puma en The Godfather. En als je goed zoekt, vind je details uit de film terug, zoals de quote ‘Leave the gun, take the cannoli’. De sneakers komen in drie kleuren uit, allemaal voorzien van eigen filmquotes. Vanaf het najaar 2021 te koop, de exacte datum is nog niet bekend.

3. Adidas Ozweego

adidas ozweego
(Afbeelding: Adidas)

De Adidas Ozweego behoort tot de populairste sneakers van de laatste jaren. Nog steeds komen er nieuwe kleurcombinaties bij, zoals deze Cardboard / Savanna / Halo Ivory. Check ook het nieuwe vetersysteem. Verkoopprijs: 120 euro.

4. New Balance Vision Racer ‘Jaden Smith’

new balance vision racer jaden smith
(Afbeelding: New Balance)

New Balance heeft in samenwerking met rapper Jaden Smith, de zoon van Will Smith, een opvallend paar sneakers uitgebracht. Je koopt ze voor 150 euro.

5. Reebok x Bodega

reebok x bodega, nieuwe sneakers, releases, week 32
(Aafbeelding: Bodega)

De nieuwe samenwerking tussen Reebok en fashionstore Bodega wordt omschreven als tijdloos met een twist. De collectie bestaat uit twee paar sneakers met een mooi achtergrondverhaal. Lees hier meer. Je shopt ze voor 120 dollar.

Nieuwe sneakers van vorige week

Bekijk hier de nieuwe sneakers van vorige week, inclusief de Nike Space Hippie 04.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.