Pim Jansen
Pim Jansen Kleding 16 aug 2021
Leestijd: 2 minuten

Beyoncé is de cowgirl uit je dromen voor Ivy Park en Harper’s Bazaar

Zangeres en mode-icoon Beyoncé heeft een nieuwe Ivy Park-collectie uitgebracht in rodeo-stijl, dus zette ze als cowgirl Instagram vakkundig in vuur en vlam. Daar overheen kwam nog eens een covershoot in Harper’s Bazaar.

Ivy Park is een sportmerk dat Beyoncé in 2016 oprichtte met haar managementbedrijf Parkwood Entertainment. De collecties, met altijd weer oogstrelende campagnes, worden in samenwerking met Adidas geproduceerd en de zangeres zelf staat vooral model. Ditmaal schittert ze als cowgirl.

Beyoncé als cowgirl in Rodeo-collectie Ivy Park

De nieuwe collectie van Ivy Park heet Rodeo en daar hoort natuurlijk een passende campagne bij. Zoals eerder gezien, kun je dat aan Beyoncé wel toevertrouwen. De onderneemster zocht een klassieke farm op en hulde zich in de nieuwe setjes van haar merk.

beyoncé, ivy park, rodeo, cowgirl, harper's bazaar, paard
(Afbeelding: Ivy Park) (Afbeelding: AFP)
beyoncé, ivy park, rodeo, cowgirl, harper's bazaar, paard
(Afbeelding: Ivy Park)
beyoncé, ivy park, rodeo, cowgirl, harper's bazaar, paard
(Afbeelding: Ivy Park)

Zoals gebruikelijk zijn de meeste items binnen de nieuwe Ivy Park-collectie unisex, en beschikbaar voor zowel volwassenen als kinderen. De Rodeo-collectie bestaat uit sportkleding en vrijetijdstraining. Vanaf 19 augustus is de nieuwe lijn beschikbaar, hieronder nog een paar sfeerbeelden van Beyoncé en co.

Meer impressies bekijk je op Instagram. De nieuwe Rodeo-collectie van Ivy Park shop je hier.

Shoot in Harper’s Bazaar

Rond een nieuwe collectie van Ivy Park is Beyoncé altijd wat happiger op covershoots en dat is nu ook het geval. Ze is te bewonderen in Harper’s Bazaar met een waanzinnige shoot. Niet alleen als cowgirl, maar vooral ook als halfgodin uit een ander universum. Uiteraard draagt ze op verscheiden foto’s ook items uit de nieuwe Rodeo-collectie. De foto’s vertellen de rest.

Check ook de nieuwe auto van Jay-Z en Beyoncé, de duurste die op aarde rondrijdt. Dat de combinatie tussen zangeres en mode-ondernemer geen windeieren legt, maakte Rihanna vorige week nog maar eens duidelijk. Ze is nu officieel miljardair en reageerde daarop in slechts drie woorden.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.