Alrik de Jong
Alrik de Jong Style 25 feb 2020

First look: James Bond x adidas ultraBOOST 20 sneakers

Daar zijn ze dan, de James Bond x adidas ultraBOOST 20 sneakers. Ruim een maand voor No Time To Die hier de first look, met dank aan Yankee Kicks.

Adidas heeft de laatste tijd aardig wat collab-collecties op de markt gebracht. Zo waren er verschillende versies van de Game of Thrones x Ultraboost, kwamen er Star Wars-versies van het model Nitejogger en was er de samenwerking met Beyoncé en haar merk Ivy Park. Met de James Bond x adidas ultraBOOST 20 sneakers heeft het Duitse sportmerk weer een grote film gevangen op een schoen.

James Bond x adidas ultraBOOST 20

Het nieuwste model van adidas ultraBOOST 20 is ontworpen om de laatste film van Daniel Craig als James Bond, No Time To Die, te vieren. De sneakers hebben een driedubbele zwarte primeknit-bovenlaag, een geometrische gespikkelde BOOST-middenzool en de nauwsluitende en comfortabele pasvorm die je gewend bent van deze lichte schoenen.

007 details op de sneakers

Natuurlijk zitten de James Bond x adidas ultraBOOST 20 sneakers vol verwijzingen naar 007. Zo is de iconische loop van een geweer, die je op het begin van iedere Bond-film ziet, te zien op de tong. Op beide hielen staat in zilverkleurige cijfers 007 afgedrukt en ook aan de binnenkant en op de onderzool vind je de nodige details. Zichtbaar, maar subtiel. Scrol hieronder door de eerste foto’s.

In aanloop naar de première van No Time To Die komen de James Bond x adidas ultraBOOST 20 sneakers op de markt. De exacte datum en prijsgegevens zijn nog niet bekend. En mocht je er tegen die tijd helemaal in 007-stijl bij willen lopen, check dan ook deze commandotrui van N.Peal, die Daniel Craig draagt op de filmposter van No Time To Die. Dat merk heeft meer unieke items uit Bond-films in de collectie.

? Check ook: Maak kennis met Ana de Armas, Bond girl in No Time To Die

Reageer op artikel:
First look: James Bond x adidas ultraBOOST 20 sneakers
Sluiten