Alrik de Jong
Alrik de Jong Stijl 30 jan 2020
Leestijd: 3 minuten

Dit zijn de Victoria’s Angels nieuwe stijl, inclusief Solange van Doorn

Iedereen verdient een tweede kans, zeker Victoria’s Secret. Het lingeriemerk is een nieuwe weg ingeslagen en viert diversiteit en inclusiviteit. Maak kennis met de Victoria’s Angels nieuwe stijl, inclusief het Afro Amerikaans-Nederlandse model Solange van Doorn.

Tot ziens Candice Swanepoel, bedankt voor al die mooie jaren Adriana Lima, jullie kunnen gaan. Echt, we hebben jullie als geen ander bewonderd de afgelopen jaren, maar het is klaar. Nieuw decennium, nieuwe garde. Met Solange van Doorn voorop, als opvolger van Doutzen Kroes.

Victoria’s Angels nieuwe stijl

Na een jarenlange hegemonie kreeg Victoria’s Secret een paar jaar geleden te maken met aanhoudende kritiek, vanwege een te eenduidig modebeeld. Deels terecht, deels overtrokken. Feit is dat het lingeriemerk zich nu eindelijk in de wereld van de diversiteit en inclusiviteit heeft geworpen. En dat doen ze goed. We stellen je voor aan de nieuwe Victoria’s Angels, die waarschijnlijk geen Victoria’s Angels meer worden genoemd.

Solange van Doorn

Solange van Doorn zien we dan maar als symbolische opvolger van Doutzen Kroes. Het Afro Amerikaans-Nederlandse model (dat klinkt alleen al mooi) deed al campagnes voor de groten, zoals Calvin Klein. Nu is ze een van de nieuwe gezichten van Victoria’s Secret. Opdat ze veel mensen mag inspireren de komende jaren.

Barbara Palvin

Het Hongaarse model Barbara Palvin liep als Victoria’s Angel nog mee met de Victoria’s Secret Fashion Show oude stijl. Onlangs werd ze gepresenteerd als het nieuwe gezicht van Victoria’s Secret 2.0.

Chiharu Okunugi

Chiharu Okunugi is Vogue Japan Woman of the Year 2013, leest veel literatuur, ambieert een minimalistische levensstijl en is uitzonderlijk goed in het doen van haar eigen make-up. Welkom Chiharu.

Jasmine Sanders

Jasmine Sanders, dat klinkt als een Nederlands model. Maar ze is Duits-Amerikaans. Ze was Sports Illustrated Rookie of the Year 2019. Dan kun je wel wat. Ze is overigens bekender onder de naam Golden Barbie.

Yvonne Simone

Yvonne Simone omschrijft zichzelf als ‘advocaat van de positieve lichaamstaal en het gezonde lichaam’. Victoria’s Secret heeft een poëet in de gelederen.

Hyunjoo Wang

Met Hyunjoo wang heeft Victoria’s Secret ook een ‘super nerd’ in het team. Dit verzinnen wij niet, zo noemt ze het Zuid-Koreaanse model zichzelf. Je ziet haar binnenkort ook terug in de Sports Illustrated Swimsuit Issue 2020.

Riley Montana

Veel Amerikaanser dan Riley Montana vind je ze niet, en dat bedoelen we goed. Ze doet ons denken aan de zoete dagen van de R&B in de jaren 90. Voor deze nieuwe Victoria’s Angel, laten we haar één keer zo noemen, kunnen we alleen maar een diepe buiging maken. Daarbij kan ze het ook nog eens goed vinden met het half-Nederlandse model Solange van Doorn.

Alexina Graham

F**k die Brexit, we willen er ook een Brit bij. Daar kun je immers goed bier mee drinken. Alexina Graham was al Victoria’s Angel oude stijl in 2019, maar ze blijf gewoon bij de club. En terecht.

Nisaa Pouncey

We sluiten af met nog een sfeermaker. Nicaa Pouncey is naast model ook zangeres, danseres, choreograaf en verdienstelijk basketballer. Die kun je er wel bij hebben.

Goed begin Victoria’s Secret 2.0

We kunnen niet anders concluderen: lekker gewerkt Victoria’s Secret. De foto met de Victoria’s Angels nieuwe stijl is een voorbode op de collectie die in de lente verschijnt. Bekijk hier de volledige Spring Preview 2020.

? Check ook: Rihanna en haar transformatie tot lingerie-godin met een boodschap

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dit zijn de Victoria’s Angels nieuwe stijl, inclusief Solange van Doorn
Sluiten