Alrik de Jong
Alrik de Jong Stijl 9 jul 2021
Leestijd: 2 minuten

De nieuwe Nike x Space Jam-collectie staat voor je klaar

De film Space Jam: A New Legacy verschijnt 14 juli in de bioscoop, maar de nieuwe collectie staat alvast voor je klaar. Jawel, inclusief het officiële tenue van de Tune Squad.

Eerder zag je deze sneakers al voorbij komen, met een basketballende Bugs Bunny en Lola Bunny die de swoosh sieren. De Space Jam x Nike Air Force 1 ‘Hare’ komt 16 juli uit, maar nu aandacht voor de volledige nieuwe collectie, waarin je weer andere sneakers vindt.

Het officiële tenue van Tune Squad

De items die je natuurlijk als eerst wil shoppen, zijn het officiële broekje en hemd van de Tune Squad. En ja, als fanboy moet je de portemonnee trekken om in stijl naar de bioscoop te gaan.

hemd, tune squad, shop, nike x space jam collectie
(Afbeelding: NikeNL)
lebron-space-jam-a-new-legacy-tune-squad-dri-fit-shorts-heren-K7KjSR
(Afbeelding: NikeNL)

Voor de baskebtbalshort betaal je 79,99 euro en voor het hemd 99,99 euro. Voor een hemd in een kindermaat betaal je 69,99 euro.

Sneakers en kleding in de Nike x Space Jam-collectie

Verder bestaat Nike x Space Jam-collectie uit verschillende jassen, T-shirts en hoodies. En uiteraard shop je ook het tenue van de Goon Squad, waartegen de Tune Squad het moet opnemen in de film. Verder shop je nu verschillende LeBron James-sneakers in de stijl van onder anderen Bugs Bunny, Sylvester, Tweety, Road Runner en Wile E. Coyote.

tune squad, nike x space jame, sneakers, collectie
(Afbeelding: NikeNL)
tune squad, nike x space jame, sneakers, collectie
(Afbeelding: NikeNL)
tune squad, nike x space jame, sneakers, collectie
(Afbeelding: NikeNL)

Hierboven zie je slechts een paar items. De volledige Nike x Space Jam: A New Legacy-collectie bekijk je hier.

Space Jam: A New Legacy

In Space Jam: A New Legacy is het recept bijna hetzelfde als in het origineel uit 1996. Het verschil is dat de NBA-sterren en Looney Tunes-karakters het nu niet opnemen tegen buitenaardse wezens, maar tegen kunstmatig intelligente virtuele wezens. En niet Michael Jordan, maar LeBron James is de grote ster. Hij komt met zijn zoon Bronny, die ervan droomt game-ontwikkelaar te worden, vast te zitten in een virtuele ruimte, door het frauduleuze algoritme Al-G Rhythm. De basketballer kan ze veilig naar huis brengen door de gedigitaliseerde kampioenen van Al-G Rhythm te verslaan met basketbal. Hieronder zie je de trailer, en in dit artikel lees je welke easter eggs daarin verstopt zitten.

Lees ook meer over deze basketbalfilm, die LeBron James voor Netflix maakt.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.