Alrik de Jong
Alrik de Jong Stijl 18 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Nieuwe sneakers in week 46: Nike Air Max Pre-Day en meer

Hier zijn de meest opvallende nieuwe sneakers en onthullingen van week 46. Met deze week weer eens een vrucht van de oneindige samenwerking tussen Adidas en Star Wars en een nieuw type Nike Air Max.

Naast de Nike Air Max Pre-Day en Boba Fett-sneakers vind je in de top 5 van deze week een uniek paar Air Force 1, peperdure designsneakers van Balmain en de Converse GORE-TEX Utility Chuck 70.

1. Nike Air Force 1 ’07 LV8 NN

patta, nike air force 1, nieuwe sneakers, week 46, 2021
(Afbeelding: Patta)

Deze heerlijke kleurcombinatie van de Nike Air Force 1 koop je niet via de website van Nike, maar wel bij Patta. De met teddy gevoerde sneakers kosten 120 euro. Hier moet je snel bij zijn.

2. Adidas Samba x Boba Fett

star wars x adidas samba, boba fett, nieuwe sneakers, week 46
(Afbeelding: Adidas)

Het klassieke model Samba van Adidas krijgt een Star Wars-makeover. De wonderbaarlijke ontsnapping van Boba Fett in Star Wars: Return of the Jedi uit 1983 is de inspiratie voor deze sneakers. Vermoedelijk komen ze eind dit jaar uit, tegelijk met de nieuwe Star Wars-serie The Book of Boba Fett. Lees hier meer over de schoenen.

3. Nike Air Max Pre-Day

Nike Air Max Pre Day, nieuwe sneakers, week 46, 2021
(Afbeelding: Nike)
Nike Air Max Pre Day, nieuwe sneakers, week 46, 2021, schoenen
(Afbeelding: Nike)

Nike Air Max Pre-Day is de vernieuwde versie van de klassieke sneakers. De schoen is een knipoog naar het verleden en gemaakt met minstens 20% gerecycled materiaal. Verkrijgbaar in twee verschillende kleurcombinaties voor 129,99 euro.

4. Converse GORE-TEX Utility Chuck 70

Converse GORE-TEX Utility Chuck 70
(Afbeelding: Converse)

Weet je nog, dat je vroeger op Converse-sneakers met natte en ijskoude voeten stond te wachten op de bus? Nou, die tijd is voorbij. De Chuck 70 heeft een GORE-TEX upgrade. Je koopt de schoenen voor 110 euro.

5. Balmain B-Runner

Balmain-B-Runner-3
(Afbeelding: Balmain)

Om af te sluiten met een paar designsneakers, die er in de regel om bekendstaan foeilelijk en peperduur te zijn. Maar hier is nou eenmaal veel vraag naar, don’t shoot the messenger. Deze schoenen zijn van Balmain en je koopt ze voor 595 euro.

Nieuwe sneakers van vorige week

Check hier de nieuwe sneakers en releases van vorige week, met onder meer de Nike Waffle One Premium.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.