Alrik de Jong
Alrik de Jong Stijl 1 mrt 2024
Leestijd: 1 minuut

Sneakers van de dag: New Balance 860v2 in nieuwe colorways

Afgelopen jaar kwam er een Aimé Leon Dore-collab uit rond de New Balance-sneakers 860v2. Grote kans dat je achter het net viste. Maar niet getreurd, deze nieuwe reguliere editie in drie verschillende kleurcombinaties is eigenlijk nog beter.

Nieuwe dag, nieuwe sneakers. Er komen zoveel nieuwe schoenen uit, dat we iedere werkdag een recent uitgekomen paar uitlichten. Vandaag een coole schoen voor de New Balance-fan die te laat was voor de Aimé Leon Dore.

New Balance 860v2

De New Balance 860v2 is een uiterst comfortabel model met een sportieve look. De N-ergy buitenzool biedt perfecte schokdemping, reflecterende accenten op de sneakers zorgen voor zichtbaarheid. Deze lifestyle-schoen leent zich ook prima als wandelschoen voor middellange afstanden.

Onze favoriete nieuwe kleurcombinatie van 860v2 is raincloud / light arctic grey / nb navy. In normale mensentaal: grijs met blauwe details. Maar de editie met de paarse details en de zilverkleurige versie mogen er zijn. Je koopt de New Balance-sneakers nu voor 160 euro.

Sneakers voor de échte freak

Liefhebbers van sneakers worden ook wel sneakerfreaks genoemd. Mocht je jezelf tot die categorie scharen, en dan de nadruk leggen op freak: check dan vooral de nieuwe Nike Dunk Low ‘Joker’, een ode aan de grootste freak binnen het superheldenuniversum.

Check ook de Aimé Leon Dore-collab rond de 860v2 van New Balance.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.