Pim Jansen
Pim Jansen Entertainment 1 mrt 2024
Leestijd: 2 minuten

Nederlands Playboy-model fileert Elon Musk en Leonardo DiCaprio

In de Nederlandse Playboy maak je deze maand kennis met Hieke Konings. En haar interview maakt meer indruk dan de bijbehorende fotoshoot. Zo kan Leonardo DiCaprio niet zoenen, vindt ze. En Elon Musk danst als een malloot.

Ja, dan heb je al een verhaal. Leonardo DiCaprio is de acteur die iedere vrouw meekrijgt naar zijn hotelkamer, toch? Vast en zeker, maar Hieke niet. En de rijkste man op aarde kan ze niet serieus nemen.

Topmodel Hieke Konings in Playboy

De inmiddels 22-jarige Hieke Konings werd al op 13-jarige leeftijd gescout als model, tijdens een vakantie in Frankrijk. Niet lang daarna tekende ze een contract bij Ford Models.

Ze liep de Paris Fashion Week, ging van het ene na andere modellenbureau, stond in de grote bladen en deed campagnes voor verschillende merken. De nieuwe fotoshoot in Playboy durven we haar huzarenstukje te noemen. Het nummer is nu te koop via Tijdschriftland.

Van Leonardo DiCaprio

Naast een modellenbestaan, leidt het Nederlandse Playboy-model vooral ook een jetset-leventje. Zo zoende ze naar eigen zeggen met Leonardo DiCaprio, die daarna een blauwtje gelopen zou hebben.

“Ik zag hem zitten in zijn zwarte hoodie en een zwart petje op zijn hoofd. Nog geen minuut na ons oogcontact stond zijn manager naast me. Leo wil met je praten”, vertelt het model in het Playboy-interview. “Toen ben ik naar zijn tafel gelopen, ging ik naast hem zitten en hebben we uiteindelijk eventjes gezoend.” Later vroeg de acteur haar naar eigen zeggen mee naar huis. “Ik zei nee, waarna hij gechoqueerd reageerde. Dat was hij natuurlijk niet gewend.”

Leonardo DiCaprio reageerde overigens normaal op de afwijzing. “Toen ik zei dat ik hem niet goed genoeg kende, reageerde hij lief. I respect that. Daarna draaide hij zich om naar een ander meisje, die hij vervolgens mee naar huis nam.”

Kanye West, Elon Musk en Bruno Mars

Na het verhaal over Leonardo DiCaprio gaat het Nederlandse Playboy-model naadloos over tot andere beroemdheden. “Kanye West en Elon Musk waren heel apart om te leren kennen.” Vooral Musk bleek nogal een vreemde vogel, stelt Hieke Konings. “Hij kon bijvoorbeeld totaal niet dansen.”

Met Kanye West ging ze naar een wedstrijd van NBA-team LA Lakers. “Hij is heel verlegen!” De leukste ontmoeting was met zanger Bruno Mars. “Ik ben heel close met hem. We gaan vaak eten in restaurants en naar feestjes.”

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.