Alrik de Jong
Alrik de Jong Stijl 1 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

New Balance strooit met korting: 5 stijlvolle sneakers in de sale

Na Nike volgt New Balance met herfstkorting op premium sneakers. We hebben vijf modellen geselecteerd die je tijdens de sale met prima korting scoort.

Afgelopen maand pakte Nike uit met korting op premium sneakers. Destijds selecteerden we deze vijf modellen in de seizoensale. Nu is het tijd voor dat andere Amerikaanse sportmerk.

New Balance-sneakers met korting in de sale

Dit is onze top 5, maar er zijn nog veel meer sneakers en andere kledingitems in de sale te vinden, voor zowel dames als heren. Bekijk hier het volledige overzicht. Daarbij letten we niet alleen op stijl, maar ook op het aantal beschikbare maten. Wel zitten er een paar figuurlijke hardlopers bij, dus we hopen niet dat je achter het net vist.

1. New Balance 515 Classic

new balance 515, sneakers, korting, sale
515 Classic (Afbeelding: New Balance)

Te beginnen met een klassieker onder de klassiekers. Aan de 515 Classic kun je geen buil vallen. Deze tijdloze grijze sneakers zijn afgeprijsd van 90 naar 63 euro.

2. New Balance 57/40

New Balance 57 40, sneakers, korting, sale
57/40 (Afbeelding: New Balance)

Deze sneakers vallen op door hun originele kleurencombinatie, hebben een comfortabele fit en zijn dankzij de gripzool geschikt voor zowel de straat als trail. Het zijn ook weer geen trailrunschoenen, maar ze passen goed bij de outdoorstijl die nu het straatbeeld domineert. In de sale afgeprijsd van 120 naar 84 euro, dat is behoorlijk wat korting. Verkrijgbaar in twee verschillende kleurencombinaties.

3. New Balance MS237 Unisex

New Balance MS237, sneakers, korting, sale
MS237 Unisex (Afbeelding: New Balance)

Een van de populairste modellen van de afgelopen jaren van het Amerikaanse sportmerk. Deze sneakers, uitgevoerd in stijlvolle kleuren, koop je nu met 30% korting bij Zalando. Afgeprijsd van 99,95 naar 70 euro.

4. New Balance 210 Court

210 Court
210 Court (Afbeelding: New Balance)

Meer op zoek naar stijlvolle skateschoenen? Check dan deze 210 Pro Court, die je in de sale nu voor 54 euro in plaats van 90 euro koopt. Er zijn niet heel veel maten meer beschikbaar, maar dit vergelijkbare model in andere kleuren koop je nu ook met korting.

5. 990v3 Made in USA

new balance, 990v3 Made in USA, sneakers, sale, korting, afgeprijsd
990v3 Made in USA (Afbeelding: New Balance)

Nog altijd de meest gewilde sneakers van New Balance zijn de verschillende edities van de 990v3 Made in USA. Die vind je niet snel in de sale, maar we hebben voor jou even wat zoekwerk gedaan. Moet je wel geluk hebben met de beschikbare maten. De prachtige kleurcombinatie die je hierboven op de foto ziet, is bij Size? afgeprijsd van 220 naar 150 euro.

New Balance 990v3 usa, sneakers, sale, korting, uitverkoop, outlet, afgeprijsd
990v3 USA Teddy Santis Navy Castlerock (Afbeelding: New Balance)

En bij StockX vind je de Navy Castlerock-editie in een aantal maten voor 206 euro in plaats van 240 euro. Zo vind je nog wel een paar edities na een gerichte zoektocht op Google.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.