Pim Jansen
Pim Jansen Kunst & Fotografie 1 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

Heidi Klum verslaat alles en iedereen tijdens Halloween 2022

Er is maar één koningin van Halloween en dat is Heidi Klum. Ook in 2022 is het Duitse topmodel weer de absolute eindbazin met een geniaal outfit.

Halloween is naast een feestdag en verkleedpartij voor normale mensen tegenwoordig ook een Instagram-parade voor beroemdheden. Zowel BN’ers als Hollywood-sterren pakten ook dit jaar weer uit met de meest uitgebreide en sexy outfits.

Heidi Klum wint Halloween 2022

Het resultaat is een reeks aan perfecte plaatjes en geënsceneerde foto’s. Maar aan het lijf van Heidi Klum geen polonaise. Zij heeft al lang en breed bewezen aan de top van de piramide der mooie vrouwen op aarde te staan. Haar gaat het tijdens dit feest om de absurditeit en kunstzinnigheid.

Het Duitse topmodel ging zoals je ziet verkleed als regenworm tijdens Halloween 2022. Onherkenbaar verscheen ze op de rode loper, waardoor iedereen direct doorhad dat het Heid Klum was. Niemand pakt op deze manier uit tijdens dit jaarlijkse verkleedfeest. “Ik probeerde buiten de gebaande paden te denken en met andere dingen te komen dan vorig jaar. Ik dacht eerst aan een boom of plant, en toen ging ik van plant naar regenworm”, vertelde ze tegen verslaggevers op de rode loper in het Lower East Side Moxy Hotel in New York, waar ze aanwezig was voor een themafeestje.

Eerdere outfits van het Duitse topmodel

Zoals gezegd is het niet de eerste keer dat Heidi Klum in een bizar outfit verschijnt tijdens Halloween. Hieronder zie je een compilatie van haar beste looks in de afgelopen jaren. Swipe door de foto’s en verwonder.

Check ook deze lingerieshoot van Heidi Klum, voor het merk Intimissimi. Het is de eerste lingerieshoot waarin ze samen met haar dochter te bewonderen is. Leni, zoals haar talentvolle dochter heet, treedt in de voetsporen van haar moeder en timmert op dit moment hard aan de weg als model.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.