Pim Jansen
Pim Jansen Entertainment 1 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

De beste Halloween-outfits van BN’ers in het enge jaar 2022

In Hollywood is Halloween tegenwoordig een Instagram-feestje, waar de meest extreme outfits voorbij komen. Maar hoe zit het met de BN’ers? Welnu, na heel goed zoeken vonden we ook hier een aantal onbekende celebrities.

Toegegeven, er zit ook een aantal CN’ers tussen, maar daar zal over een aantal jaar wel verandering in komen. Want alles wat in Amerika gebeurt, zien we hier op den duur ook terug. Ooit liepen we op 11 november met lampions langs de deuren voor snoep tijdens Sint-Maarten. Dat gebeurt nog steeds, maar in Nederland wordt dit feest steeds meer verdreven door Halloween.

Traditioneel wordt deze feestdag vooral gevierd in Ierland, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten en Canada. Maar in Nederland komen we er ook niet meer onderuit. Oorspronkelijk is het de avond voor Allerheiligen, een christelijk feest dat op 1 november plaatsvindt. In de Keltische kalender begon het jaar op 1 november, dus 31 oktober was oudejaarsavond.

BN’ers en hun outfits tijdens Halloween 2022

Wat de sterren in Hollywood kunnen, kunnen wij ook, lijkt de gedachte van veel BN’ers. Lees: compleet uitpakken met je outfit, en dat dan vooral delen op Instagram. Laten we er niet al te cynisch over doen, dit geeft een leuk kijkje in het wereldje van bekend Nederland.

Yolanthe Cabau

Yolanthe ging als hond รฉn in een catsuit!

Nicolette van Dam en Bas Smit

Cindy Kimberly

Cindy Kimberly is misschien niet de bekendste naam onder de BN’ers, maar wel een van de meest gewilde modellen van dit moment. Ze vierde Halloween onder meer als Santanico Pandemonium, een femme fatale uit From Dusk Till Dawn, gespeeld door Salma Hayek.

Yasmin Karssing

Dionne Slagter

Fajah Lourens

Fajah Lourens is een van de BN’ers die ook ieder jaar weer uitpakt tijdens Halloween. Haar catsuit is overigens te koop.

Renate en Winston Gerschtanowitz

Sharida Senior

Roxeanne Hazes

Sarah van Soelen

DJ WEF

Check ook de BN’ers die eerder dit jaar uit de kleren gingen tegen censuur. En zo vierde Hollywood Halloween in 2022.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.