Pim Jansen
Pim Jansen Entertainment 26 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

De beste Halloween-outfits van beroemdheden in 2022 (tot nu toe)

Halloween wordt tegenwoordig al veel eerder gevierd dan 31 oktober. Beroemdheden dan wel celebs hebben pre-party’s, pre-pre-party’s en pre-pre-pre-party’s. De meest sexy outfits van 2022 tot nu toe.

Halloween is oorspronkelijk een feestdag, die valt op 31 oktober. Tegenwoordig is het vooral een commercieel spektakel, maar ook daar zijn leuke dingen aan verbonden. Traditioneel wordt Halloween vooral gevierd in Ierland, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten en Canada. Tegenwoordig komen we er in Nederland ook niet meer onderuit. Oorsprong: het is de avond voor Allerheiligen, een christelijk feest dat op 1 november plaatsvindt. In de Keltische kalender begon het jaar op 1 november, dus 31 oktober was oudejaarsavond.

Celebs in Halloween-oufits anno 2022

De gekte in Nederland is in ieder geval nog altijd niet zo groot als in de Verenigde Staten, waar eigenlijk de hele maand oktober in het teken van Halloween staat. En het christelijke sausje is er inmiddels wel af. Onder de celebs, althans. Die hullen zich ieder jaar weer in de meest sexy en in mindere mate enge outfits. Een compilatie van 2022 tot nu toe.

Kylie Jenner en Hailey Bieber als She-Hulk

Twee van ‘s werelds meest gevolgde celebs schminkten elkaar groen en gingen voor She-Hulk-outfits.

Doja Cat als verpleegster en pompoen

Paige Spiranac als Cammy uit Street Fighter

Voormalig golfprofessional en influencer Paige Spiranac werd uitgeroepen tot ‘s werelds meest sexy vrouw op aarde in 2022. Dat onderstreept ze nog maar eens met haar Halloween-outfit van dit jaar: een cosplay-pak van Cammy uit de game Street Fighter.

Megan Thee Stallion

Doechii als Pamela Anderson in Barb Wire

Ook een van de Halloween-outfits van Kendall Jenner in 2020.

Kurt Russell en Goldie Hawn als de royal family

Acteurs Kurt Russell en Goldie Hawn zijn dit jaar de koning en koningin onder de celebs. Ze combineerden Halloween 2022 en de verjaardag van hun kleindochter in koninklijke outfits.

Jennifer Garner als geest(en)

Shea Couleé als Patrick Ster uit Spongebob

Vanessa Hudgens

Heidi Klum

Heidi Klum kunnen we niet onbenoemd laten in dit rijtje, al moet haar Halloween-outfit voor 2022 nog uit de kast getrokken worden. Feit is dat zich de laatste jaren heeft ontpopt tot koningin onder de celebs tijdens dit feest. Ze deelt ter opwarming van komend weekend vast wat inspiratie achter de schermen.

Yanet Garcia

Je weet wel, die weervrouw die OnlyFans onveilig maakt.

Horrorfilms tijdens Halloween 2022

Blijf jij liever binnen, in je normale kloffie op de bank? Check dan de beste horrorfilms op HBO Max en Netflix tijdens Halloween 2022.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.