Pim Jansen
Pim Jansen Life 2 nov 2020

Kendall Jenner als Pamela Anderson en meer celebs tijdens Halloween

Iedere jaar is het na Halloween weer een feest om door Instagram te scrollen. Wat droegen de celebrities tijdens de jaarlijkse feestdag, die vanuit Ierland, en later Amerika, de hele wereld is overgewaaid.

Vorig jaar was Bella Hadid de grote winnares van Halloween. Toen ging ze verkleed als de sexy variant van Fred Flinstone en catwoman. Nu hees ze zichzelf in in een ander rubberen pak van catwoman. Dit jaar was Kendall Jenner overigens onze grote favoriet. Zij ging verkleed als Pamela Anderson.

Bella Hadid

Naast Catwoman verkleedde Bella Hadid zich dit jaar tijdens Halloween ook in Roy Liechtenstein-stijl. De styling is gedaan door Sam Visser.

Kylie Jenner en vriendinnen

Kylie Jenner heeft een paar vriendinnen die erg op haar lijken, vooral tijdens Halloween dit jaar. De dames verpakten hun curves in de sexy variant van Power Rangers-kostuums. Haar zusje Kendall Jenner liet verstek gaan.

Kylie Jenner

’s Werelds jongste selfmade miljardair stal ook de show zonder haar vriendinnen. Zo ging ze verkleed als panter en King Cobra.

Kendall Jenner

Zoals gezegd: Kendall Jenner is de winnaar van het weekend. Ze ging verkleed als Pamela Anderson en riep mensen op om te stemmen tijdens de Amerikaanse presidentsverkiezingen.

Hailey Bieber

Hailey Bieber ging verkleed als de zuster uit Ratched, de nieuwe Netflix-serie die gebaseerd is op het boek One Flew Over The Cuckoo’s Nest.

* Dit bericht wordt geüpdatet

De meest sexy celebs vorig jaar tijdens Halloween

Bekijk hier de meest sexy celebs van vorig jaar tijdens Halloween.

Reageer op artikel:
Kendall Jenner als Pamela Anderson en meer celebs tijdens Halloween
Sluiten