Pim Jansen
Pim Jansen Human Interest 21 apr 2021
Leestijd: 2 minuten

Mexicaanse Helga van Leur laat het kwik stijgen op OnlyFans

Yanet Garcia, al een tijdje bestempeld als ‘s werelds meest sexy weervrouw, is een nieuw carrièrepad ingeslagen. Jawel, de Mexicaanse Helga van Leur betreedt de mystieke wereld van OnlyFans.

Vanuit alle hoeken springen zowel gelukszoekers als beroemdheden op de OnlyFans-bandwagon. Om de simpele reden dat er veel geld te verdienen valt met de soft-erotische subscription service. We noemen een Ferry Doedens, een Bella Thorne, een Cardi B, maar ook deze onbekende Nederlanders waarover een documentaire op Videoland is gemaakt.

‘Meest sexy weervrouw’ Yanet Garcia

De 30-jarige weervouw Yanet Garcia werd in het vorige decennium wereldberoemd. In Mexico was iedereen al gewend aan haar strakke pakjes en korte rokjes, maar dankzij social media (is het toch nog ergens goed voor) kon de hele wereld ook meegenieten.

Meerdere filmpjes gingen in die tijd viral en zo groeide de Mexicaanse Helga van Leur uit tot een fenomeen. Het gevolg was een carrière als model, nog meer televisieklussen en zelfs een shoot in Playboy.

Op naar OnlyFans

Maar vooral op Instagram is Yanet Garcia geen grote mevrouw. Inmiddels 13,7 miljoen volgers vermaakt ze daar dagelijks met bikinifoto’s en het weer. Maar ‘s werelds meest sexy weervrouw wil blijkbaar meer.

Afgelopen maandag maakte ze haar account op OnlyFans wereldkundig. Hier kunnen fans van Yanet Garcia tegen betaling intieme content van haar zien. Het verschil met Instagram is dat hier niets gecensureerd hoeft te worden, al is het niet precies bekend wat de weervrouw op het platform gaat doen.

Alleen de zon is gratis

In het algemeen mag OnlyFans dan gezien worden als soft-erotisch platform, er zijn ook genoeg influencers en beroemdheden die het voor andere doeleinden gebruiken. Er is maar een manier om erachter te komen, en dat is 20 dollar per maand betalen. Echt, er zijn genoeg gekken die het doen. Voor de zuinigen onder ons is er ook goed nieuws: Yanet Garcia blijft gewoon actief op Instagram.

Model woest op vliegmaatschappij: ‘Discriminatie om grote borsten’

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.