Alrik de Jong
Alrik de Jong Human Interest 26 aug 2020
Leestijd: 2 minuten

Bella Thorne verdient miljoen dollar in één dag op Insta-killer OnlyFans

Of mensen er geld voor over hebben om hun favoriete celebrity te volgen? Bella Thorne is het levende bewijs. Op OnlyFans verdiende ze in één dag 1 miljoen dollar.

Afgelopen week creëerde Bella Thorne haar account op OnlyFans, een zogeheten content subscription service. Fans betalen een bedrag om acteurs, muzikanten of andere mensen te volgen voor uiteenlopende content. De voormalige Disney-ster is de eerste gebruiker op het platform die in één dag miljoen dollar heeft verdiend.

Bella Thorne op OnlyFans

De actrice geeft haar fans op OnlyFans een exclusief kijkje in haar leven. Denk daarbij aan intiemere foto’s en video’s dan die op Instagram, maar ook interactie via de chat.

“OnlyFans is het eerste platform waar ik de volle controle heb over mijn eigen foto’s en video’s”, aldus Bella Thorne. “Geen censuur, geen oordeel, geen online pesterij. Hier kan ik mezelf zijn.” Op dit moment is de actrice nog een beetje aan het platform nog aan het uitvogelen. Tot nu toe deelde ze vooral pikante foto’s, maar ook bijvoorbeeld video’s van haar hond. Daarbij reageert ze op inkomende berichten.

1 miljoen dollar in één dag

Op OnlyFans kunnen gebruikers zelf bepalen hoeveel fans moeten betalen om ze te volgen. Zo vraagt Bella Thorne 20 dollar per maand, al krijg je nu 20 procent korting en betaal je 16 dollar per maand. In totaal verdiende ze volgens Los Angeles Times en Metro UK in de eerste week 2 miljoen dollar met haar account. Begin deze week pakte ze zelfs 1 miljoen dollar in één dag.

Bella Thorne gebruikt het geld naar eigen zeggen voor een nieuwe film, die ze maakt met de Amerikaanse regisseur Sean Baker. Hij is vooral bekend van de onafhankelijke speelfilms Starlet, Tangerine en The Florida Project.

💪🏾 Check ook: Bella Thorne verslaat hacker door gewoon zelf haar naaktfoto’s te delen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Bella Thorne verdient miljoen dollar in één dag op Insta-killer OnlyFans
Sluiten