Pim Jansen
Pim Jansen Human Interest 10 feb 2021
Leestijd: 2 minuten

Model woest op vliegmaatschappij: ‘Discriminatie om grote borsten’

Isabelle Eleanore is woest op de Australische vliegmaatschappij Jetstar Airways, omdat ze haar borsten moest bedekken. “Dit is discriminatie en vernedering”, zegt het OnlyFans-model.

Naast films en series, voetbal, auto’s, horloges en andere mannendingen hebben we ook een fascinatie voor modellen die opmerkelijke dingen doen. Zo zag je vorige week dit naaktmodel het Hollywood Sign veranderen in Hollyboob, waarna ze werd gearresteerd. Nu aandacht voor een model dat haar borsten moest bedekken tijdens een vlucht en zich gediscrimineerd voelt.

Borsten bedekken aub

Isabelle Eleanore vloog begin deze maand met de low-budget vliegmaatschappij Jetstar Airways van de Australische stad Gold Coast naar Melbourne. Daarbij droeg ze een een hoog zittend hemdje en een jeans. Precies het outfit op de onderstaande foto.

Niets mis mee, zou je zeggen. Maar tot haar verbazing werd het OnlyFans-model door medewerkers van de vliegmaatschappij aangesproken. Het vliegtuigpersoneel noemde haar outfit ‘ongepast’. Isabelle Eleanore beweert dat ze de crop-top moest bedekken voordat er gevlogen werd.

Discriminatie en vernedering

Naast een foto van het exacte outfit plaatste Isabelle Eleanore een statement op Instagram. Ze zegt dit niet alleen voor zichzelf te doen, maar voor mensen (en vooral vrouwen) in het algemeen.

“Als ik kleine borsten had gehad, was er niets aan de hand geweest”, schrijft het model. “De vliegmaatschappij heeft me gedwongen een veiligheidsvest aan te doen. Ben ik verdwaald? Is het 1921 in plaats van 2021? Dit is discriminatie en vernedering.” Lees het volledige statement hierboven.

Vliegmaatschappij biedt excuses aan

Jetstar Airways heeft zich inmiddels publiekelijk geëxcuseerd. “We hebben contact opgenomen met Isabelle Eleanore over haar recente ervaringen en hebben onze excuses aangeboden voor de manier waarop de situatie is afgehandeld”, aldus Jetstar Airways in een statement.

“Er was een misverstand over wat ons beleid was, en we hebben onze bemanning herinnerd aan onze kledingvereisten. Hoewel we vereisten op het gebied van basiskleding hebben, zoals schoenen, hebben we geen beleid met betrekking tot crop-tops”, vervolgt de vliegmaatschappij.

Isabelle Eleanore op Only Fans en Instagram

Op OnlyFans is het model tegen betaling te volgen voor, zoals ze het zelf noemt, eXXXclusieve content. De stewardessen van Jetstar Airways kunnen haar beter volgen op Instagram, waar meer gepaste content (met bedekte borsten) te vinden is.

Deze celebs verdienen miljoenen op soft-erotisch platform OnlyFans

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.