Pim Jansen
Pim Jansen Human Interest 4 feb 2021
Leestijd: 2 minuten

Model verandert Hollywood in Hollyboob en wordt opgepakt

Julia Rose, de meest blote vrouw op Instagram, is gearresteerd nadat ze het Hollywood Sign heeft veranderd in Hollyboob. Ja, het zijn bizarre tijden waarin we leven.

Het kan nog gekker dan 2020, zo blijkt maar weer eens. De actie van naaktmodel Julia Rose kan toegevoegd worden aan de bizarre reeks gebeurtenissen in 2021. Hierbij verbleken de capitoolbestorming en nieuwe poppenfilm met Nicolas Cage.

Julia Rose gearresteerd wegens Hollywood Hollyboob

Er zijn weinig plaatsnaamborden zo beroemd als het Hollywood Sign, dat je natuurlijk kent uit films en series. Julia Rose zag de kans om hiermee de aandacht op zich te vestigen, een hobby van haar. Zo werd ze wereldberoemd tijdens het flashen van haar borsten tijdens de World Series in 2019.

Nu dus weer iets met borsten, maar dan cryptisch. Met spandoeken toverde het naaktmodel de beroemde witte letters in Los Angeles om van Hollywood naar Hollyboob.

“Guys…. I finally fixed the Hollywood Sign”, aldus Julia Rose op Twitter. Maar het Hollyboob Sign viel niet in goede aarde. De politie rukte uit, inclusief een helikopter, en het naaktmodel werd gearresteerd. In totaal zijn er zes mensen opgepakt, liet politiechef Steve Lurie weten aan Los Angeles Times.

De meest blote vrouw op Instagram

Mocht je Marisa Papen al ver vinden gaan op Instagram, dan ken je Julia Rose nog niet. Het naaktmodel zoekt de grenzen op van het toelaatbare en dat leverde op zich best aardige plaatjes op. Haar vorige account is echter verwijderd wegens te veel bloot, maar sinds kort is ze terug met een nieuw account. Ze begint voor haar doen voorzichtig, een compilatie van haar nieuwe posts. Het model is ook te volgen op Twitter.

Naaktmodel Julia Rose is met Hollyboob overigens niet de eerste persoon die het Hollywood Sign een twist geeft. Zo werden de letters in 2017 al eens omgetoverd tot Hollyweed.

👙 Check ook: Yolanthe in lingerie de straat op en Los Angeles geniet mee

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.