Alrik de Jong
Alrik de Jong Stijl 4 feb 2021
Leestijd: 2 minuten

Sneakers van de week #5: Nike Air Max Plus 2, Salomon XT-6 en meer

Het is donderdag, dan wacht jij natuurlijk op de vetste sneakers en nieuwe releases van het moment. Met deze week onder meer de futuristische Nike Air Max Plus 2 en de even stijlvolle als praktische Salomon XT-6.

Verder vind je in de top 5 van deze week veganistische Adidas-sneakers, een paar Nike Jordans om het Chinese nieuwe jaar mee in te luiden en een nieuwe kleurvariant van de New Balance Fresh Foam Hierro v6.

1. Nike Air Max Plus 2

air-max-plus-2-herenschoen-Q60JXm
(Afbeelding: Nike)
nike air max plus 2, nieuwe sneakers, releases, week 5
(Afbeelding: Nike)

Nike Air Max Plus heeft een opvolger. Je moet van neon groen houden, origineel zijn ze in ieder geval wel. Deze futuristische sneakers zijn lekker te combineren met verschillende stijlen. Je koopt ze voor 179,99 euro.

2. Salomon XT-6

salomon xt-6, sneakers, week 5, nieuwe releases, trail running
(Afbeelding: Salomon)
salomon xt-6, sneakers, week 5, nieuwe releases, trail running
(Afbeelding: Salomon)

De Salomon XT-6 is geen nieuw model. De in 2013 voor het eerst gelanceerde sneakers zijn inmiddels klassiekers te noemen. Maar ze zijn terug van weggeweest, in nieuwe kleuren. Onze favoriet is deze witte variant, maar check ook zeker de andere kleurcombinaties. Het is overigens meer dan alleen een lifestyle-schoen. Dankzij de grip en goede demping is XT-6 ook prima te gebruiken voor lange wandelingen en korte trailruns op ruig terrein. Je koopt ze voor 175 euro.

3. New Balance Fresh Foam Hierro v6

New Balance Fresh Foam Hierro v6, nieuwe sneakers, week 5, releases
(Afbeelding: New Balance)

We blijven nog even in de categorie trailrunning, te weten dat New Balance nieuwe kleurvarianten van de Fresh Foam Hierro v6 heeft gelanceerd. Geschikt als sneakers, wandelschoenen en trailrunningschoenen. Je koopt ze voor 140 euro.

4. Nike Jordan Delta Breathe ‘Chinese New Year’

nike jordan, chinees nieuwjaar
(Afbeelding: Nike)

Vrijdag 12 februari is het Chinees nieuwjaar, en dat kun je maar op één manier vieren. Juist, op de Nike Jordan Delta Breathe ‘Chinese New Year’. Je betaalt 149,99 euro voor deze special edition-sneakers.

5. Adidas Vegan

adidas, vegan, sneakers, stan smith, duurzaam
(Afbeelding: AdidasOriginals)

Adidas heeft vijf klassiekers omgedoopt tot veganistische sneakers. Het gaat om de Stan Smith, Samba, Superstar, Continental 80 en Sleek. Check alle modellen en verkoopinformatie in dit artikel.

De nieuwe sneakers van vorige week

Check hier de nieuwe releases van vorige week, inclusief de Nike Air Max 95 Premium.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.