Alrik de Jong
Alrik de Jong Stijl 20 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

Sneakers van de week #3: Nike Air Max 95 Premium, Yeezy Sun en meer

Hier zijn alvast de vetste sneakers, nieuwe releases en aankondigingen van week 3. Onze favoriet: een simpel, maar stijlvol paar skateschoenen van Nike voor een scherpe prijs.

Verder vind je in de top 5 van deze week Salomon-sneakers met korting, Nike Air Max 95 Premium en een collab tussen Size? en New Balance. Maar we beginnen met een paar gloednieuwe Yeezy’s.

1. Yeezy Boost 700 Sun

Yeezy Boost 700 Sun, sneakers, nieuwe releases, week 3
(Afbeelding: Adidas)

Adidas heeft kleur toegevoegd aan de Yeezy Boost 700. Al voordat de ‘Sun’ te koop is, is er een run op de sneakers. Vanaf zaterdag 23 januari zijn de schoenen te koop voor 240 euro. Meld je hier aan om een update te ontvangen.

2. Nike SB Heritage Vulc

Nike SB Heritage Vulc, sneakers, week 3, nieuwe releases
(Afbeelding: Nike)
Nike SB Heritage Vulc, sneakers, week 3, nieuwe releases
(Afbeelding: Nike)

Ze waren er al met rode en groene details, maar sinds deze week eindelijk ook in het blauw. Als je het ons vraagt, behoren deze skateschoenen tot de meest stijlvolle sneakers van dit moment. Ze zien er plat uit, dat zijn ze ook, maar de foamzool biedt verrassend veel comfort. Ze kosten maar 69,99 euro.

3. Size? x New Balance

Afgelopen jaar bracht New Balance de klassieker 550 terug op de markt, maar nu kun je het model pas echt serieus nemen. In samenwerking met winkelketen Size? is het model voorzien van een nieuwe, frisse touch. Hetzelfde geldt voor het model 574 en nog een reeks klassiekers. Hierboven zie je een first look. Beide modellen worden eind februari/begin maart verwacht in de launch-app.

4. Nike Air Max 95 Premium

nike air max 95 premium
(Afbeelding: Nike)

Voor de liefhebbers van Nike Air Max 95 is er een heerlijke nieuwe versie uitgebracht. De ‘Premium’ bestaat uit een combinatie van suède, volnerfleer met textuur en een luchtige mesh. De kleurstelling is heerlijk ‘desert’. Je koopt de sneakers voor 179,99 euro.

5. Salomon XT-QUEST Advanced (met korting)

Salomon XT-QUEST Advanced, sneakers, nieuwe releases, korting, week 3
(Afbeelding: Salomon)

Om af te sluiten met een paar unieke sneakers, die je nu met korting koopt. Deze kleurencombinatie van de Salomon XT-QUEST Advanced is onze absolute favoriet. Nu afgeprijsd van 185 naar 148 euro. Er zijn weinig merken die technische kwaliteit en stijl zo goed weten te combineren.

De nieuwe sneakers van vorige week

Check hier de nieuwe releases van vorige week, inclusief een nieuwe variant van de Nike Air Max 97.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.